Zagtākais auto ASV - Escalade (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

Lielās klases apvidnieku Cadillac Escalade uzskata par apdraudētāko automobili Savienotajās Valstīs.

Kā vēsta ziņu aģentūra AP, pēc apdrošināšanas kompāniju grupas datiem Escalade atzīts par auto, kuru, visticamāk, kāds kādreiz nozags. Otrajā vietā ierindots viens no visu laiku pirktākajiem modeļiem ASV  - F sērijas Ford pikaps (konkrēti - modelis F-250), trešajā vietā ir G37 kupeja no Infiniti piedāvājuma, bet ceturtajā muskuļauto Dodge Charger ar HEMI V8 motoru. Kā piektais modelis, kura saimnieks, visticamāk, apdrošinātājam pieprasīs kompensāciju par auto nozagšanu, minēts Corvette Z06.

Saraksta otrā galā atrodas mazliet rāmāki auto - Volvo S60, Saturn Vue (pie mums pazīstams kā Opel Antara), Nissan Murano, Honda Pilot un Subaru Impreza.

Highway Loss Data Institute informācija liecina, ka pēdējos sešos no pēdējiem septiņiem ziņojumiem Escalade bijis zagtākais auto. 2007.-2009. gadā ražoto auto vidū tas bijis apdraudētākais - pie apdrošinātāja pēc kompensācijas saistībā ar zādzību pēdējos gados vidēji vērsies viens no 100 Escalade īpašniekiem.

Apdrošināšanas eksperti norāda, ka zagļi visvairāk iecienījuši tieši lielos SUV un pikapus. Starp iemesliem tiek minēts auto izskats, kā arī varbūtība, ka plašajā salonā atradīsies kaut kas vērtīgs. Vismazāk apdraudētā automobiļu grupa ir mazās klases automobiļi ar divām durvīm.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu