Sondore-Kukule deklarē rotaslietas, nezinot to vērtību (47)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ārlietu ministra padomniece Sandra Sondore-Kukule amatpersonas deklarācijā norādījusi vīra dāvinātu rotaslietu komplektu, kura vērtība viņai nav zināma, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2011.gadu.

Rotaslietu komplektu viņa norādījusi deklarācijas sadaļā, kurā var ierakstīt informāciju par citiem faktiem, kas, pēc iesniedzēja domām, attiecas uz viņa mantisko stāvokli.

Vienīgie Sondores-Kukules ienākumi pērn bijusi alga Ārlietu ministrijā ‒ 1489 lati, kā arī kapitāla pieaugums no vērtspapīru pārdošanas 1552 lati.

Skaidrā naudā viņa glabā 8000 latu, bet bankās viņai noguldīti 1183 lati un kopumā 134 660 eiro (94,6 tūkstoši latu).

Sondores-Kukules īpašumā ir vasaras dārza māja Carnikavas novadā, kā arī kopīpašumā ar vīru Guntaru Kukulu viņai pieder vairāki īpašumi ‒ zeme un dzīvojamā māja Ādažu novadā, zeme un jaunbūve Aulejas pagastā, zeme, dzīvojamā ēka un palīgceltne Liepupes pagastā un zeme Seces pagastā.

Viņai ir arī kapitāla daļas nekustamo īpašumu uzņēmumā «Laimavoti» 1020 latu vērtībā un uzņēmumā «Kamadena» 400 latu vērtībā.

Padomnieces īpašumā ir arī 2007.gada «Mercedes-Benz» automašīna.

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu