Maksātnespējas likumu Saeimai var nākties skatīt vēlreiz (147)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Rīt, 18.jūnijā, plkst. 9.00 Latvijas Valsts prezidenta kancelejā tiek rīkota sapulce par iespējamu Maksātnespējas likuma nodošanu Saeimai otrreizējai caurlūkošanai, TVNET informēja Prezidenta kancelejā.

Uz plānoto sapulci ir aicināti Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas, Tieslietu ministrijas, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas, Saeimas Juridiskā biroja, Komercbanku asociācijas pārstāvji, kā arī Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (TP).

Portāls TVNET jau vēstīja, ka šodien Saeima galīgajā lasījumā pieņēma Maksātnespējas likuma grozījumus, kas paredz, ka maksātspējīgas personas maksātspēja tiek atjaunota, vēlākais, divu gadu laikā un šajā laikā parādnieks bankai maksā 30% no saviem mēneša ienākumiem.

Pret šiem grozījumiem kategoriski iestājās bankas, kas iepriekš maksātspēju piedāvāja atjaunot piecu gadu laikā, uzverot, ka jaunie likuma grozījumi pieņemti nekustamā īpšuma "spekulantu" nevis vienīgā mājokļa kredītņēmēja interesēs, kā to populistiski cenšas pasniegt deputāti.

Komentāri (147)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu