Ušakovs aizliedz veikaliem strādāt brīvdienās (313)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai mudinātu rīdziniekus vairāk laika pavadīt kopā ar savām ģimenēm un kaķiem, galvaspilsētas mērs Nils Ušakovs izdevis rīkojumu, ka no 1.maija Rīgas lielveikaliem brīvdienās un svētku dienās būs aizliegts strādāt.*

Ušakova mašīnai nav vietas

Šī ideja Rīgas mēram radusies, iepriekšējās brīvdienās apmeklējot kādu no galvaspilsētas lielveikaliem.

Liels bijis Ušakova pārsteigums, kad, piebraucot pie veikala vēlā vakara stundā, viņš nav varējis atrast brīvu vietu autostāvvietā. Lai arī stāvvieta paredzēta vairākiem simtiem mašīnu, visas vietas bija aizņēmuši citu apmeklētāju automobiļi. Tādēļ viņš uzskata, ka

rīdzinieku drūzmēšanās pie veikaliem ir jāizbeidz!

«Tas ir par traku! Man kā Rīgas domes vadītājam vairs nav iespējams brīvi aizbraukt uz veikalu un nopirkt dienišķo barību saviem kaķiem! Ja tā turpināsies, mani mīlulīši var palikt bez ēdamā. Šāda rīdzinieku patvaļa ir jāizbeidz!» Ušakovs pauda sašutumu.

Lai sodītu rīdziniekus par šādu uzvedību, Rīgas domes vadītājs nolēmis aizliegt lielveikaliem strādāt brīvdienās un svētku dienās.

Kundze atbalsta vīra ideju

Vīra kraso ieceri atbalsta arī viņa kundze, kura ir liela kaķu mīļotāja.

Laulātā draudzene Jeļena atzina, ka no šāda vīra lēmuma iegūs ne tikai Rīgā dzīvojošie cilvēki, bet arī viņu četrkājainie draugi, jo saimnieki varēs pavadīt vairāk laika ar viņiem.

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts.

Komentāri (313)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu