Madonna saņēmusi bildinājumu (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dailymail.co.uk

Lai gan Madonna nesen izteikusies, ka vairs nevēlas precēties, pirms trim nedēļām viņa saņēmusi sava drauga - 24 gadus vecā dejotāja Brahima Zeibata - bildinājumu, vēsta ārvalstu prese.

Popzvaigzne, kura jau divreiz šķīrusies un jau maijā sāks jaunu pasaules turneju, drauga priekšlikumu nav noraidījusi, taču arī jāvārdu pagaidām nav teikusi. Madonna atzinusi, ka bildinājums esot nopietni jāpārdomā.

«Pirms dažām nedēļām kabalas centrā Brahims lūdza viņas roku, taču Madonna vēl nav atbildējusi,» komentē kāds dziedātājas paziņa. «Viņa nevēlas steigties. Viņa ir ļoti laimīga kopā ar Brahimu, taču viņas draugi nav pārliecināti, ka Madonna ir gatava laulībai. Taču viņa arīdzan ļoti baidās palikt viena. Madonnai, kurai patīk, ja līdzās ir jaunāks vīrietis, jo tas palīdz pašai justies jaunākai, šis ir nopietns jautājums.»

Dzēlīgo piezīmi, ka drīzāk viņa esot gatava gulties zem sliedēm nekā vēlreiz precēties, Madonna pateica laikā, kad piedzīvoja smagu šķiršanos no sava otrā vīra – režisora Gaja Ričija. 2008.gadā pēc astoņiem laulībā nodzīvotiem gadiem pāris izšķīrās. Taču šogad notikušajā Greiema Nortona sarunu šovā popdziedātāja jau bija pavisam citādās domās: «Katra meitene sapņo, ka viņu aizvedīs bruņinieks spožās bruņās. Pat neskatoties uz to, ka mēs esam izsmalcinātas, izglītotas un gudras cilvēciskas būtnes, kaut kur dziļi sirdī gribam ticēt, ka ideālais puisis vedīs skatīties saulrietus un mēs dzīvosim ilgi un laimīgi.»

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu