Ženēvā debitēs Seat Toledo Concept (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seat atklājis nākamās paaudzes moedļa Toledo konceptuālo versiju. Spāņu ražotājs ir atgriezies pie tā dēvētās notchback (ne īsti sedans, ne īsti hečbeks ar izteikti slīpu aizmugurējo jumta balstu) virsbūves formas.

Kompaktā konceptauto garumā sasniedz 4480 milimetrus (par 165 milimetriem vairāk nekā Leon), platums ir 1693 milimetri (tikpat, cik modelim Ibiza), savukārt riteņu bāze ir 2600 milimetri. Automobiļa bagāžnieka tilpums ar paceltām aizmugurējā sēdekļa atzveltnes daļām sasniedz 500 litrus.

Ceturtās paaudzes Toledo, kura dvīņubrālis Volkswagen koncerna ietvaros būs Škoda Rapid, tiks konstruēts uz Indijas tirgum domātā VW Vento tehnoloģiskās platformas modernizētas versijas.

Seat Toledo Concept
Seat Toledo Concept Foto: Seat

Gaidāms, ka Eiropas tirgū Seat Toledo nonāks šā gada nogalē un maksās, sākot ar 13-14 tūkstošiem eiro.

«Ar Toledo Concept mēs skaidri demonstrējam savu skatījumu uz vidēja līmeņa Seat sedanu. Jaunais Toledo būs īsts Seat – tas perfekti spēs apmierināt ikdienas vajadzības un piedāvās augstu kvalitāti un uzticamību,» saka Seat Izpētes un attīstības nodaļas viceprezidents Matiass Rābe.

«Jaunākās tehnoloģijas šasijas un dzinēju jomā vienlaicīgi dos gan teicamu efektivitāti, gan dinamisku braukšanu. Toledo tiks apgādāts ar jaunākajām Volkswagen grupas uzņēmumu tehnoloģijām,» - tā Rābe.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu