Bentley SUV debitēs ar plug-in hibrīddzinēju (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Leģendārais Etore Bugati savulaik esot par Bentley automobiļiem izteicies, ka tie ir šīs planētas ātrākie kravas auto.

Etore Bugati jau sen stūrē pa gludākiem ceļiem un raugās uz krāšņākām pļavām, taču viņa salīdzinājums jau Ženēvas auto šovā pēc dažām dienām var gūt taustāmu pamatojumu, vēsta Autoblog.com.

Ja ticam neoficiālai informācijai, tad Ženēva būs tā vieta, kur pirmo reizi plašākas publikas priekšā izbrauks pirmais Bentley markas SUV automobilis.

Par to nekādas oficiālas informācijas nav, taču runā, ka tas būs nevis šāds tāds auto, bet gan tā dēvētais plug-in hibrīds, kura baterijas var uzlādēt no rozetes un pirmos pārdesmit kilometrus nobraukt ar izslēgtu iekšdedzes dzinēju.

Nobeigumā var atzīmēt, ka Bentley un SUV vēl pirms dažiem gadiem šķita neiespējama kombinācija, taču mūsdienās netradicionāli auto jau kļuvuši par normu. Tā, piemēram, Porsche SUV Cayenne ir īsts veiksmes stāsts, ko cer atkārtot gan Bentley, gan Maserati ar modeli Kubang, gan arī Lamborghini, kas savu SUV auto plāno vispirms demonstrēt Pekinas auto izstādē Ķīnā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu