Ventspils Kultūras centrā notiks iluzionistu Pecolli izrāde

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.16 Ventspils Kultūras centrā notiks iluzionistu un burvju triku meistaru Daces un Enriko Pecolli izrāde "Tikšanās ar neiespējamo", informēja Kultūras centrā.

Iluzionisti iepriecinās skatītājus ar īpašu iluzionisma programmu, kurā tiks izrādīti skatītāju iemīļotākie burvju triki, gigantiski ziepju burbuļi un vēl neredzēti triki, kurus ventspilnieki varēs skatīt pirmie, bet pēc tam tos būs iespējams redzēt Rīgā Kongresu namā 29. un 30.maijā starptautiskā iluzionistu šovā "Abrakadabra", kurā Pecolli uzstāsies kopā ar pasaules iluzionisma zvaigznēm no Lasvegasas.

Izrādes laikā skatītāji tiks ievietoti gigantiskā ziepju burbulī, tāpat būs iespēja redzēt zinātnisku eksperimentu ar skatītāja pulksteni, zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā, kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšana, būs iespēja nogaršot ēdamus ziepju burbuļus, tiks izrādīts kāds Deivida Koperfīlda triks un pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu, skatītāji izspēlēs superekskluzīvu loteriju, bet hipnozes rezultātā ar vienu no skatītājiem notiks neticamas lietas, sola pasākuma rīkotāji.

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības. Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska.

Pasākuma apmeklētāji ir aicināti uz izrādi ierasties ātrāk (no plkst.15), jo viesus sagaidīs vienīgais Latvijā burvju triku veikaliņš "Pecolli Magic Shop", kurā varēs iegādāties interesantas lietas un iemācīties ar tām arī darboties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu