Jaunais Bentley debitē debesīs virs Minhenes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā Bentley Continental GT V8 ierašanos Vācijas tirgū ražotājs atzīmējis ar automobiļa pacelšanu debesīs virs Minhenes.

Automobilis, kura lielākais jaunums ir zem motora pārsega iebūvētais 4 litru V8 motors, Vācijā tika prezentēts īpaši sarīkotā ballītē uz tilta konstrukcijas starp divām augstceltnēm. Lūgtie VIP viesi ballītes norises vietā ieradās ar liftiem, savukārt automobilis uz ēkas jumta tika pacelts ar kravu pārvadāšanai pielāgotu helikopteru.

Jaunais Continental GT V8 ir mazliet mazāk jaudīgs par līdzšinējiem ar 6 litru W12 motoru apgādātajiem auto (tas attīsta 507 ZS un 660 Nm), taču tāpat spēj 60 jūdzes jeb 96 kilometrus stundā sasniegt 4,6 sekundēs, turklāt degvielas patēriņš tam ir par līdz pat 40 procentiem zemāks.

Kā norāda Bentley, no modeļu klāsta nepazudīs un joprojām tiks pilnveidots arī W12 motors, kurš patlaban jaudīgākajā versijā attīsta 640 zirgspēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu