Kuri ir Latvijas skatītāju mīlētākie raidījumi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar vakarā tapa zināmi žurnāla „Rīgas Viļņi” nacionālās televīzijas balvas "Zelta vilnis" ieguvēji. Dažādās nominācijās tika vērtēts televīziju veikums 2008.gadā. Balvas saņēma arī LNT.

Labākais ziņu raidījums, gada sarunu raidījums, TV seja - kopā 19 dažādas nominācijās vakar tika pasniegtas Nacionālās televīzijas balvas "Zelta vilnis". LNT no tām saņēma deviņas, to vidū arī nominācijā par „Gada ziņu raidījumu”, un to ieguva "900 sekundes".

Kristīne Garklāva, LNT ziņu moderatore: "Tas lielākais gandarījums ir par to, ka tiešām cilvēki novērtējuši un par mums balsojuši. Tiešām negaidījām, ka tie būs vairāk nekā 50 tūkstoši cilvēku, kas tieši par "900 sekundēm" atdeva savu balsi. Un konkurence arī bija spēcīga."

Balvas saņēma arī raidījumi „Degpunktā”, „Sirmā ēdienkaratē”, „Mājokļa jautājums”. "Zelta vilni" ieguva arī „Labestības diena”.

Televīzijas raidījumus, personības un projektus vērtēja pērn izveidotā televīzijas akadēmija 100 cilvēku sastāvā. Kā arī par raidījumiem balsoja skatītāji. Aija Simsone, izdevniecības "Rīgas Viļņi" valdes priekšsēdētāja: „Tā kā žurnāls "Rīgas Viļņi" ir Latvijā lielākais televīzijas žurnāls, es uzskatu, ka tas ir mūsu pienākums uzzināt reālo skatītāju vērtējumu par to, kas tad ir skatītāju mīļākie un iecienītākie raidījumi televīzijā.”

Balvu "Zelta vilnis" pasniedz jau otro gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu