Mančestras "United" uzbrucējam Tevesam atņemts viņa "Bentley" (17)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" un Argentīnas izlases uzbrucējam Karlosam Tevesam atņemta viņa 140 000 mārciņu (110 000 latu) vērtā "Bentley" markas automašīna, jo viņš nespēja uzrādīt Lielbritānijā derīgu autovadītāja apliecību.

25 gadus vecā Tevesa vadītais auto tika apturēts netālu no "United" vienības mājas stadiona "Old Trafford", jo policijas darbinieki uzskatīja, ka transportlīdzekļa logu tonējums ir pārāk tumšs.

"Piektdien īsi pēc pulksten 9.20 pēc Griničas laika policijas virsnieki apturēja "Bentley Continental GT Speed" automašīnu," sestdien pastāstīja Lielmančestras policijas iecirkņa preses sekretārs.

Karloss Tevess
Karloss Tevess Foto: AFP/LETA

"Īpašniekam tika lūgts noorganizēt automašīnas pārvietošanu prom no satiksmes," sacīja policijas nodaļas preses sekretārs. "Tā kā viņš to nespēja izdarīt, automašīna tika konfiscēta, balstoties uz 1998.gadā pieņemtā Ceļu satiksmes noteikumu (CSN) akta 165.pantu."

Tevess ir jau otrā "United" komandas zvaigzne, kura iekļuvusi ar savu automašīnu saistītās problēmās. Pirms nepilna mēneša Mančestras vienību pārstāvošais Portugāles izlases pussargs Krištianu Ronaldu sadauzīja savu "Ferrari" markas automašīnu, ietriecoties tuneļa sienā.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu