Cadillac vēlas konkurēt ar 3.sēriju un C-klasi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Detroitas auto šovā Cadillac atklās savu jaunāko modeli ATS, kurš iecerēts kā 3.sērijas BMW un Mercedes-Benz C klases konkurents.

ATS, kurš konstruēts uz jaunas klasiskās piedziņas tehnoloģiskās platformas, tiks piedāvāts ne tikai vietējā tirgū otrpus Atlantijas okeānam, bet arī Eiropā, vēsta Motor.ru.

Auto ir 4643 milimetrus garš, un tas ir par gandrīz pieciem centimetriem vairāk nekā C klase un par 2,5 vairāk nekā 3.sērijas BMW. Riteņu bāzes ziņā auto gan ierindojas starp abiem vāciešiem - 2775 milimetri pret mersedesa 2760 milimetriem un bavārieša 2810 milimetriem.

Foto: General Motors

Bāzes komplektācijā automobili, kura izsvarojums starp asīm ir gandrīz 50:50, General Motors piedāvās ar 200 zirgspēku 2,5 litru atmosfērisko motoru. Bez šā motora būs pieejams arī 2 litru turbo dzinējs ar 270 zirgspēkiem un 3,6 litru V6 agregāts ar 320 ZS. Eiropas tirgū Cadillac ATS tikšot piedāvāts arī ar dīzeļdzinēju, taču pagaidām netiek precizēts, ar kādu.

Laika gaitā ATS iegūs arī pilnpiedziņu un vēl vēlāk sekos arī karstā V versija, kurai pēc sākotnējās informācijas esot paredzēts uzstādīt sešu cilindru twin-turbo motoru ar apmēram 380 zirgspēkiem.

Foto: General Motors

Lai ieinteresētu pircējus, Cadillac ATS tiks piedāvāts visai bagātīgs aprīkojums, tostarp multimediju sistēma CUE (Cadillac User Experience) ar balss vadību un 8 collu skārienjutīgu (daudzskārienu) ekrānu priekšējā panelī, konfigurējamu 5,7 collu ekrānu instrumentu panelī, daudzkrāsu head-up displeju, adaptīvo kruīza kontroli, aklo punktu uzraugu, ceļa marķējuma vērotāju un citām palīgsistēmām, kas sastopamas modernos premium segmenta automobiļos.

Pārdošanā ASV auto nonāks jau šā gada pavasarī, turpretim par plāniem sākt Eiropas iekarošanu informācijas pagaidām nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu