Rīgā atkal nozagtas dārgas apvidus automašīnas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējo trīs dienu laikā Rīgas reģionā nozagtas sešas automašīnas, tostarp arī divas dārgas apvidus automašīnas, uzzinājām Valsts policijā.

4.janvārī ap pusnakti no Komētas ielas 16, Rīgā, nozagta 2007.gada izlaiduma automašīna «Toyota Land Cruiser» gaiši pelēkā krāsā.

Laikā no 3.janvāra plkst.23.30 līdz 4.janvāra plkst.9, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12 nozagta 2010.gada izlaiduma «Honda CRV» ar Krievijas valsts numura zīmēm.

Tāpat laikā no 3.janvāra plkst.20 līdz 4.janvāra plkst.9.30 Jūrmalā no Valkas ielas pazudusi 1991.gada izlaiduma automašīna «Nissan Sunny».

Savukārt 4.janvārī ap plkst.14.30 Rīgā, Brīvības gatvē 202, pazudusi 1992.gada izlaiduma automašīna «Ford Escort», kas bija aprīkota ar signalizāciju.

Valmieras pagastā nozog BMW M3

Nakts laikā Valmieras pagastā no mājas pagalma Viesturlaukumā 8 nozagta automašīna «BMW M3», informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Nozagtā automašīna ir pelēkas krāsas 2002.gada izlaiduma auto ar valsts numuru «HK 6483». Zaudējumu apmērs tiek precizēts.

Ja iedzīvotāji var sniegt informāciju par notikušo zādzību, nakts laikā vai iepriekš minētās ēkas vai apkārtējo māju pagalmos ir ievērojuši aizdomīgas, svešas automašīnas vai cilvēkus, lūgums vērsties policijā.

Savukārt 3.janvārī laikā no plkst.9.05 līdz 9.30 no Linezera ielas 6 nozagta 1994.gada izlaiduma automašīna «VW Caravelle» ķiršu sarkanā krāsā. Tā nebija ne apdrošināta, ne arī aprīkota ar signalizāciju.

No 2.janvāra plkst.23.30 līdz 3.janvāra plkst.10.11 no A.Saharova ielas 7 nozagta 2000.gada ražojuma automašīna «BMW 730» tumši zaļā krāsā. Šai automašīnai bija Krievijas valsts numura zīmes. Spēkrats bija aprīkots ar signalizāciju.

Turpretim 2.janvārī neviena automašīnu zādzība Rīgas reģionā nav konstatēta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu