Otrdien: kā saglabāt jaunību pēc 40 gadiem? (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dāvids atkal pamet savus bēniņus, lai dotos izklaidēties uz „Līvu akvaparka” baseiniem. Iekarsis raidījuma vadītājs, saslapināta mājkalpotāja, atkailinājušies raidījuma viesi, atklāsmes, padomi un secinājumi, vai sievietēm iespējams mūžīgi saglabāt seksapīlu un pievilcību.

Noguris no viesu pieņemšanas košajos bēniņu dīvānos Dāvids atkal dodas uz „Līvu akvaparku”. Tropiskā gaisotne prasīja savu – puspliks bija ne tikai raidījuma vadītājs, bet arī viņa viesi.

Kluba „Emergo” prezidente Elita Drāke jaukajā akvaparka atmosfērā nepavisam neapmulst atbildot uz raidījuma vadītāja netaktiskajiem jautājumiem. Elita apgalvo, ka nekad nav jutusies labāk kā šobrīd. Viņa jūtas svaiga un pārliecināta savā vecumā, tā it kā tikai tagad sākusi dzīvi.

Runājot par jaunības un lieliska izskata saglabāšanu Elita atklāj noslēpumu, kā saglabā savu slaido figūru. Apaļīgs ķermenis nav mājīgs, lai saglabātu lielisku izskatu un figūru sievietes gatavas pat āliņģī sēdēt.

19 gadus vecais Jānis uzskata, ka vecums nav noteicošais sievietes pievilcībai, viņa vīrietim vajadzīga jebkurā vecumā. Jānis atzīst, ka viņam patīk attiecības ar vecākām un pieredzējušām sievietēm. Četrdesmitgadīgas sievietes salīdzinot ar jauniņajām ir daudz gudrākas, interesantākas un no viņām tik daudz ko var mācīties.

42 gadus vecā Ramona nekaunas no sava vecuma, izskatās lieliski un jūtās ļoti labi. Bijusī skolotāja un bērnudārza audzinātāja bieži saņem komplimentus no divdesmitgadīgiem jauniešiem par savu lielisko izskatu.

Sieviešu mīlulis, grupas „Credo” solists Guntis Veits apgalvo, ka neizjūt savu vecumu. Guntis skaidro, ka jūtas tik pat jauns kā cilvēki, kuru kompānijā viņš atrodas. Guntis neuzskata, ka sievietes vecums ir noteicošākais, tāpat visas attiecības un sekss sākoties izklaidējoties klubos un iepazīstoties vecumu nejautā.

„Līvu akvaparka” mārketinga direktore Daina uzskata, ka problēmas ir vīriešos, nevis četrdesmitgadīgajās sievietēs. Vīrieši bieži vien baidās un nespēj pieņemt spēcīgākas un gudrākas sievietes, slēpjot savas bailes aiz sieviešu vecuma.

Tiekamies Dāvida bēniņos 22:00 vakarā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu