"Maserati" pārsteigums Ženēvā (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto šovā pēc pāris nedēļām interesentiem tiks parādīta jaunā "Maserati" markas kupeja, kuras izstrādē pretēji tradīcijām savu roku pielicis slavenais itāļu dizaina kantoris "Pininfarina", nevis Džordžeto Džudžāro.

Spriežot pēc dizaina skicēm, "Maserati" kupejas dizainā būs labi redzama radniecība ar luksusklases limuzīnu "Quattroporte". Studijā tapušie attēli to apstiprina.

Starp līdzīgajiem dizaina elementiem var minēt plato ovālas formas gaisa ieplūdes atveri ar markas emblēmu vidū, šauros priekšējos lukturus un starp izteiksmīgajiem priekšējiem spārniem iegremdēto motora pārsegu.

Runā, ka, salīdzinot ar pašreizējiem "Maserati" divu durvju modeļiem, jaunā kupeja būs lielāka, turklāt tai tiks izstrādātas trīs dažādas versijas - kupeja, kabriolets ar auduma jumtu un abu iepriekš minēto modifikāciju krustojums kupejas-kabrioleta izskatā ar metāla nolokāmo jumtu.

"Maserati" kupejai tiks uzstādīts 4,2 litru V8 agregāts ar 420 zirgspēkiem, savukārt modeļa top versijām esot paredzēts 4,5 litru astoņu cilindru motors ar 500 zirgspēkiem.

Līdzīgi kā "Quattroporte" limuzīnam, arī divu durvju modeļiem būs pieejamas divas dažādas transmisijas - pusautomātiskā pārnesumkārba "DuoSelect", kā arī sešu pakāpju klasiskā automātiskā pārnesumkārba, kas izstrādāta sadarbībā ar speciālistiem no "ZF Friedrichshafen".

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu