Jaunalksnei riktīgi paveicās! (114)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgas apgabaltiesa šodien piedzina 100 243 latus no valsts Valsts ieņēmumu dienesta un Finanšu ministrijas personā kā morālo kaitējumu saistībā ar žurnālistes Ilzes Jaunalksnes noklausīto telefona sarunu publicēšanu.

Jaunalksne par 100 tūkstošiem bagātāka, bet valsts atkal nabagāka. Par to naudiņu kādus pāris policijas iecirkņus varētu uzfrišināt pa glauno. Bet nē, labāk lai nodokļu maksātāju naudiņa aiziet par to, ka kāds iedomājas kaut ko noklausīties; par to, ka kādam vajag kaut ko sadalīt, kādu apvainot un apsaukāt. Neaizstāvu nevienu iesaistīto pusi, jo abas katra pa savam ir savārījušas ziepes, bet kāpēc par to ir jāmaksā arī man, gan nesaprotu. Lai maksā tie kas izdomā noklausīties sarunas, ko darīt protams nav normāli!

Un patiesībā summa pasaules mērogā nav liela, bet mūsu vietējos mērogos tiesa par cilvēka sakropļošanu nepiespriež neko vai piespriež pāris desmitus tūkstošu.

Protams, nevajag līst citu privātajā dzīvē, bet publiskotās sarunas tomēr skāra viņas un valsts iestāžu darbu. Un kad būs tiesa par šo telefonsarunu saturu?

Komentāri (114)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu