Ceturtdien: vai skaistumkonkursi ir gaļas tirgus? (44)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Mis Latvija" direktore Inta Fogele uzskata, ka Latvijā tas ir kaulu, ne gaļas tirgus, un apgalvo, ka dienā pārguļ ar 15 konkursa dalībniekiem.

Dāvida bēniņos viesojas pazīstamākais Latvijas modelis pasaulē – Agris Blaubuks. Viņš kļuva par 2002. gada Mistera Latvijas titula ieguvēju. 26 gadus vecais modelis atceras, ka pieteikties konkursā viņu pamudinājusi mamma. Pagājušajā gadā viņš ieguvis otro vietu kādā prestižā vīriešu modeļu konkursā.

Mis Latvija 1995. gada titula ieguvēju Ievu Meliņu konkursā piedalīties iedrošinājušas draudzenes. Ieva atceras, ka toreiz pēc uzvaras konkursā daudzi runājuši, ka viņas tētis esot meitai nopircis šo uzvaru.

Kaija Dāvida bēniņos ierodas ar Bībeli rokās. Viņa ir aktīva šādu skaistumkonkursu pretiniece. Sieviete uzskata, ka skaistumu nevajag noliegt, tomēr šos konkursus vajadzētu veidot citādāk, pievēršot vērtību arī citām cilvēku īpašībām, ne tikai izskatam. Dievs cilvēku rada ne tikai vizuāli, bet arī ar garu un dvēseli – tas ir tas īstais skaistums.

"Mis Latvija" direktore Inta Fogele uzskata, ka Latvijā skaistumkonkursus vairāk var pielīdzināt kaulu, ne gaļas tirgum. Gaļas tirgus esot, piemēram, Venecuēla, kur tas esot bizness. Tur nabadzīgiem cilvēkiem piedāvā kļūt populāriem – ar neskaitāmām plastiskajām operācijām kļūt par tipiskiem skaistuļiem, seriālu varoņiem.

Neesot jau šie konkursi tikai skaisti un brīnišķīgi, dažreiz Intai gribas kārtīgi iesist pa seju kādam finālistam par to, kā viņš atļaujas uzvesties. Uz Dāvida jautājumu – vai Inta guļ ar sava konkursa dalībniekiem, viņa atbild, ka ir seksuālākā sieviete Latvijā. Un pilnā nopietnībā apgalvo: lai pārgulētu ar visiem konkursu dalībniekiem, viņai dienā nākoties pārgulēt ar 15 līdz 18 konkursantiem.

Atklāti par visu tikai Dāvida šovā turpmāk pulksten 22.00.

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu