Klaipēdas ostā miris indiešu jūrnieks - iespējams, no putnu gripas (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klaipēdas ostā pirmdien miris indiešu jūrnieks, kas, iespējams, bija inficējies ar putnu gripu, paziņojusi Lietuvas Veselības ministrija.

Mirušais bija kuģa "M.V. Ocean Wind" pavārs, Indijas pilsonis Šaihs Rafiks, norādīts ministrijas paziņojumā.

Kā vēsta Lietuvas radio, citi kuģa apkalpes locekļi stāstījuši, ka 62 gadus vecais pavārs jau kopš sestdienas juties slikti, žēlojies par sāpēm krūtīs, viņam bijis drudzis. Pirmdien jūrnieki izsaukuši ātro palīdzību, bet slimnieks miris ceļā uz automašīnu.

Ministrija paziņojusi, ka Klaipēdā tiek veikta mirušā sekcija, bet sīkākas analīzes paredzēts izdarīt Viļņā 48 stundu laikā. Sekcijas rezultāti būs zināmi pēc dažām dienām.

"M.V. Ocean Wind" ieradās Klaipēdas ostā no Vācijas 17.janvārī. Pēc radio ziņām, uz Vāciju tas ceļojis no Āfrikas caur Franciju.

Pārējie apkalpes locekļi jūtas labi.

Kuģī veikta dezinfekcija, aizliegts no tā iznest pārtiku. Sākotnēji tika evakuēti kuģubūves uzņēmuma "Vakaru laivu gamykla" darbinieki, bet tagad darbs rūpnīcā atsākts.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu