Speciālversija vai haltūra? (12)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lamborghini

Kur aitas, tur cirpēji jeb kā šajā gadījumā - kur daudz pircēju, tur autobūves uzņēmumi ar saviem jaunumiem.

Šobrīd daudzsološākais kā arī lielākais auto tirgus pasaulē ir Ķīna un, lai paspētu pagrābt kādu miljardu no ķīniešu maciņiem, pirms tirgus ir pārsātināts un jaunus auto vairs neviens nepērk, ikviens sevi cienošs autoražotājs steidz dibināt pārstāvniecības, nozīmīgākās pirmizrādes rezervē tieši lielajai Āzijas valstij un citādi izrāda savu ieinteresētību.

Viens no pozitīvā tēla veidošanas līdzekļiem, kas patiesībā neizmaksā tik daudz, ir sērijveida mašīnu speciālversiju izlaišana. Tā, piemēram, Bentley nupat prezentējis divus savu ejošāko modeļu China speciālizlaidumus - Continental GT Design Series China un Continental Flying Spur Speed China. Tie principā neatšķiras no standarta modeļiem, vienīgi krāsu kombinācijas ir jaunas, balstiekārtas regulējums Flying Spur ir vēl mazliet komfortablāks, dažas apdares materiālu opcijas aprīkojumā iekļautas bez maksas, bet viduskonsolē un uz sliekšņiem ir uzraksti, kas apliecina automobiļu īpašo statusu.

Šodien ar savu Ķīnai speciāli veidoto auto klajā nācis arī Lamborghini - itāļu superauto ražotājs izplatījis informāciju par Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition. Pēc kompānijas prezidenta Štefana Vinkelmana teiktā, ar šo auto tiek atzīmēti panākumi Ķīnas tirgū, proti, pārdošanas apjomu pieaugums par 11 procentiem pagājušajā gadā un septītā dīlera centra atvēršana, taču īpašais auto, ko visā pasaulē izlaidīs tikai 10 eksemplāros, no standarta Murcielago LP 670-4 SuperVeloce atšķiras tikai ar oranžu svītru uz virsbūves, kas simbolizē vulkāna spēku.

China Limited Edition aizvien ir auto ar 6,5 litru V12 motoru, kurš attīsta 670 ZS un ļauj līdz 100 km/h paātrināties 3,2 sekundēs, kā arī sasniegt 342 km/h maksimālo ātrumu.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu