Jauns vintage veikals "Studio Katana" (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē tika atklāts jauns dizaineru, zīmolu un autentisku Vintage apģērbu, aksesuāru un interjera lietu veikals “Studio Katana”.

Veikalā varēs sastapt autentiskus vintage klasikas apģērbus un aksesuārus 60. un 70. gadu Holivudas un “Bohemian Chic” stilā: no pazīstamākajiem zīmoliem - Prada, Geoffrey Beene, Victor Costa, kas 60-tajos tika kritizēts par neordinaritāti, Emilio Pucci, Liz Claiborne, Anne Klein un daudzus citus, kā arī modernus, mūsdienās pazīstamākus Prêt-à-Porter zīmolus: Richmond, Danielle Alessandrini, Gianfranco Ferre, Marc Jacobs, Baldinini, Ted Rossi un citus.

Katra lieta, kas atrodas veikalā, ir dizaineres un stilistes Ievas Katanas rūpīgi atlasīta no Vintage dīleriem, privātām un zīmolu kolekcijām un dizaineru darbiem, vadoties pēc principa “perfektas lietas, kas neizies no modes nekad”. Ievai Katanai kā stilistei patīk strādāt, miksējot Vintage ar moderno, pēc tieši šādas koncepcijas tika izveidots modes veikals kūrortpilsētā.

“Studio Katana” ir idejas realizācija par to, lai arī mūsu kūrortpilsētā būtu kvalitatīva iepirkšanās iespēja, kādas līdz šim tur nebija. Jūrmalā ir labs restorānu piedāvājums, bet līdz šim nebija iepirkšanās iespējas, ko secinājuši daudzi pilsētas viesi un atpūtnieki. Ieva uzskata, ka Jūrmalu apmeklē ļoti daudz viesu no ārvalstīm un tieši šeit viņiem ir laiks, mierīgi relaksējoties kūrortpilsētā, iepazīt arī ne tikai Latvijas dabu un spa procedūras, bet tagad arī Latvijas dizaineru darbus.

No latviešu māksliniekiem veikalā tiks pārstāvēti Artis Štamgūts ar ekskluzīviem vīriešu apģērbiem un aksesuāriem, Evita Vilde (zīmols Wilde) ar žabo un aksesuāriem, kas dekorēti ar Swarovski kristāliem, Nele Zirnīte ar oriģinālām grafikas miniatūrām Vintage stila rāmjos un Jana Duļevska/Dace Kreigere ar unikālām dizaina lampām.

Veikalā – studijā ir plānotas arī dažādas citas ar modi saistītas aktivitātes: tiks organizēti modei veltīti tematiskie pasākumi, modes vakari, konsultāciju dienas un jaunāko kolekciju prezentācijas.

“Studio Katana” adrese: Jūrmala, Jomas iela 46

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu