CSDD veidos mācību konkursu vidusskolēniem «Gada jaunais autovadītājs»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) veidos mācību konkursu vidusskolēniem «Gada jaunais autovadītājs» par prognozēto līgumcenu 42 140 eiro (bez pievienotās vērtības nodokļa), liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publiskotā informācija.

Konkursa nolikumā norādīts, ka konkurss veidots ar mērķi izglītot jauniešus par drošības jautājumiem un personīgās drošības iespējām ceļu satiksmē. Tostarp paredzēts mācīt jauniešiem uzvedības kultūru ceļu satiksmē, lai preventīvi mazinātu topošo autovadītāju izraisīto satiksmes negadījumu skaitu un to sekas.

Konkursa mērķauditorija ir vidusskolēni - jaunieši no 15 līdz 18 gadiem, kuri visbiežāk nonāk ceļu satiksmes negadījumos.

Mācību konkursa izpildes laiks ir no 2018./2019. mācību gada oktobra līdz 2018./2019. mācību gada beigām maijā, visā Latvijā.

Konkursa pretendentiem pieteikumi jāiesniedz līdz šā gada 30.jūlija plkst.10, piedāvājumu iesniedzot CSDD, Sergeja Eizenšteina ielā 6, Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu