Alonso izvēlas GranCabrio (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maserati

Pagājušajā nedēļā ziņojām, ka divkārtējais F1 čempions Fernando Alonso, kurš pēc divām neveiksmīgām sezonām Renault komandas sastāvā nu ir pārgājis Ferrari frontē, tiks pie īpaša Ferrari 458 Italia.

Iespējams, šīs ziņas bijušas tikai pīle, bet tikpat labi iespējams, ka Maranello uzņēmums tiešām apveltīs pilotu ar speciālu auto, ja viņš pratīs labi uzvesties un gādās par uzvarām. Ar atkāpi var atzīmēt, ka 2010. gada sezonas pirmajā posmā Behreinā Alonso ar kolēģi Felipi Masu parūpējās par skaistu dubultuzvaru ugunīgi sarkanajai komandai.

Neapstrīdams tai pašā laikā ir fakts, ka Fernando savā īpašumā ir ieguvis pilnīgi jaunu Maserati GranCabrio. Spāņu sportists izvēlējies auto ar Grigio Granito (granīta pelēku) virsbūves krāsu un divu toņu ādas apdari salonā. Interjeram sportists izvēlējies pērļu bēšas un bordo sarkanas ādas kombināciju; identisks  bordo sarkanais tonis ir arī mīkstā nolaižamā jumta materiālam. Starp citu, jumtu bagāžniekā var ielocīt 20 sekundēs (28 sekundēs, ja ieskaita arī visu četru sānu logu pacelšanos).

Pininfarina dizaineru zīmētais kabriolets ir apgādāts ar 4,7 litru V8 motoru, kurš attīsta 440 ZS un 490 Nm un strādā pārī ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 100 km/h četrvietīgais kabriolets (Maserati norāda, ka tas ir pirmais četriem pasažieriem paredzētais vaļējais auto uzņēmuma vēsturē) sasniedz 5,4 sekundēs un maksimāli attīsta 283 km/h.

Foto: Maserati
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu