Oglekļa šķiedras G-klase (34)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto šovā bez virknes sērijveida un konceptautomobiļu, ir sastopami arī vairāki visai iespaidīgi auto tūninga paraugi.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Tūninga uzņēmumu vidū ar vienu no iespaidīgākajām ekspozīcijām uzstājas Mansory. Vācu firma Ženēvā nogādājusi automobili G-Couture, kas ir pārbūvēts Mercedes-Benz G 55 AMG ar dizainu atbilstoši apģērbu un mēbeļu dizainera Filipa Pleina gaumei.

G-Couture būtiskākā atšķirības pazīme ir virsbūve - visi paneļi, proti, durvis, jumts, motora pārsegs, bagāžnieka durvis, radiatora reste un bampers ir izgatavoti no oglekļa šķiedras; oriģināli palikuši faktiski tikai logu rāmji.

Mansory speciālisti pamatīgu tūningu paveikuši arī zem motora pārsega. G 55 AMG uzstādītā 5,5 litru V8 kompresordzinēja komponentes lielā mērā nomainītas pret SLR McLaren bolīda motora detaļām, kā rezultātā standarta 507 zirgspēku vietā dzinējs attīsta jau 700 ZS, bet maksimālais griezes moments no 700 Nm uzlec līdz 880 Nm.

Paplatinātajās riteņu arkās tagad atrodas 23 collu riteņu diski ar 305/35 izmēra riepām. Salonā līdzšinējo piecu sēdvietu vietā ir četri atsevišķi sēdekļi, bet aizmugurē iegūto brīvo vietu Mansory aizpilda ar viduskonsoli, kurā iebūvēta multimediju sistēmas vadības centrāle. G-Couture apdarē izmantots vēl vairāk ādas, bet akcentiem izmantota oglekļa šķiedra un pitonu ādas elementi.

Mansory G-Couture plānots izgatavot tikai septiņos eksemplāros.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu