Valmierā atrod Dānijā zagtu BMW (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar Valmierā atrasta Dānijā februārī nozagta automašīna BMW X5, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Automašīna ar Dānijas valsts numura zīmēm bija novietota Valmierā, Beātes ielā 2 pie kazino. Automašīnas vadītājs pēc policijas lūguma uzrādīt automašīnas tehnisko talonu nav varējis to izdarīt. Veicot automašīnas pārbaudi, konstatēts, ka mašīna atrodas starptautiskā meklēšanā.

Kā pastāstīja Valmieras iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas inspektors Paulis Bojārs, mašīna pieteikta kā zagta Dānijā februārī. Automašīnas vadītājs, kas ir kāds 1984.gadā dzimis Valmieras iedzīvotājs, automašīnu labprātīgi izdevis policijai apstākļu noskaidrošanai. Pats viņš paskaidrojis, ka automašīnu laicīgai lietošanai viņam nodevis firmas pārstāvis Dānijā, pie kura viņš strādā un, pēc vīrieša teiktā, automašīna jau tuvākajā laikā tiktu atdota minētās firmas pārstāvim, kurš plāno ierasties Latvijā.

Par mašīnas atrašanu ziņots Starptautiskās sadarbības biroja "SIRENE" Latvijas nodaļai.

Kā informēja Jukāma, par aizdomīgo automašīnu policiju informēja Valsts policijas darbinieks laikā, kad nepildīja dienesta pienākumus, bet atradās pilsētā privātās darīšanās. Šo marku automašīnu Valmieras pilsētā ir maz un to īpašnieki ir zināmi. Uzmanību piesaistījis fakts, ka automašīnai ir ārvalstu numura zīmes un tieši šīs markas automašīnas visbiežāk tiek pieteiktas kā zagtas arī ārzemēs.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu