Hyundai atklāj jauno i30 N līniju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Pēc tam kā Hyundai klāstā parādījies augstas veiktspējas modelis ar apzīmējumu N - kompaktais 270 zirgspēku i30 N - Hyundai Motor paplašina modeļu portfeli, ieviešot N apdares līniju Eiropā. i30 N līnija ir pirmais Hyundai modelis ar jauno apdari, kas ietver no i30 N zināmos eksterjera un interjera dizaina elementus, kas uzlabo i30 vizuālo pievilcību. Arī mehāniskā uzbūve, ieskaitot piekari, bremzes un dzinēja reakciju, ir uzlabota, lai piedotu parastajam piecdurvju i30 papildu asumiņu.

i30 N līnijai paredzētie dizaina uzlabojumi ir līdzīgi daudziem veiksmīgajā i30 N ieviestajiem elementiem. Šo uzlabojumu vidū ir priekšējie un aizmugurējie bamperi, kas N līnijai ekskluzīvi akcentēti ar sudraba krāsas līniju. 18 collu vieglmetāla diski piecdurvju i30 ir uzstādīti pirmoreiz, radot dinamiskāku estētiku. Jaunais, divdaļīgais izpūtējs ir vēl viens dizainisks mājiens, kas izceļ i30 N līniju tās brāļu un māsu vidū. Jaunā nozīmīte uz priekšējiem spārniem norāda uz N līnijas modeli.

Labākam sānu atbalstam klienti var izvēlēties N zīmola zamšādas sporta sēdekļus. Perforētā sporta stūre ar ādas apdari, metāla pedāļi un N pārnesumu pārslēgšanas svira rada vadītājam īpaši patīkamas izjūtas braukšanas laikā. Parastā piecdurvju i30 plašais un praktiskais interjers joprojām piedāvā komfortablu telpu visiem i30 N līnijā esošajiem.

Sportiskākai braukšanas dinamikai jaunajai i30 N līnijai ir uzlabota piekare un dzinēja reakcija. Lai atbilstu uzlabotajam braukšanas sniegumam, modelim ir uzliktas PS4 Michelin Performance riepas. Jaunās 16 collu priekšējās bremzes vēl vairāk uzlabo braukšanas dinamiku salīdzinājumā ar standarta piecdurvju i30 uzstādītajiem 15 collu bremžu diskiem. i30 N līnijas pircēji var izvēlēties starp 1,4 litru T-GDI benzīna dzinēju ar 130 ZS un 1,6 litru CRDi dīzeļa dzinēju ar 100 ZS.

Ass kā čili mērce

Lai atzīmētu N apdares līnijas ieviešanu, Hyundai ir radījis videoklipu, kurā izcelta jaunās automašīnas dizaina un tehnoloģiju pakete. Tas ir klips, kurā piedalās Hyundai Motorsport testu braucējs un panākumiem bagātais autosportists Gabriēle Tarkīni.

Jaunā i30 N līnija Latvijā būs pieejama jau šogad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu