25 gadus vecs brits ar Lamborghini iekrīt 33 fotoradaru lamatās un nevar pamest Dubaiju (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pamatīgas nepatikšanas sev Dubaijā sagādājis kāds 25 gadus vecs britu tūrists. Viņš ar īrētu Lamborghini 33 reizes nonācis fotoradaru redzeslokā, turklāt tagad ir palicis bez pases un naudas un faktiski ir iestrēdzis Apvienotajos Arābu Emirātos.

Pārāk daudz neapdomības un atvaļinājums Dubaijā britam Faradam Haši beidzies ar satraukuma pilniem mirkļiem un pamatīgu rēķinu policijā. Proti, viņš ar īrētu Lamborghini Huracan fotoradaru lamatās iekritis 33 reizes, par ko kopējais naudas soda apmērs sasniedz 40 000 eiro. Tos nāksies vien samaksāt. Piedevām jaunais vīrietis ir iestrēdzis Dubaijā, jo mašīnas īres uzņēmums neatdod pasi, raksta vācu AutoBild.

Arī tādu līdzekļu, lai samaksātu soda naudu, Faradam nav. Viena bērna tēvs no Ņūportas Dienvidvelsā ir bezdarbnieks un ikdienā pārvietojas ar Opel Corsa.

Diez vai līdzēs arī Farada brāļa prasība, ka soda nauda ir jāmaksā auto īres uzņēmumam. "Jūs esat īpašnieki, tādēļ jums arī jāmaksā sods," pārliecināts ir Adnans Haši, kurš ieradies Dubaijā, lai mēģinātu rast risinājumu.

Adnans stāsta, ka Farada draugi no Kārdifas (Velsa) ielūguši brāli apmeklēt viņu Dubaijā bāzēto auto uzņēmumu. Tad Faradam vaicāts, vai viņš vēlētos izbraukt ar Lamborghini. Viņš to arī labprāt darījis, tiesa gan, daudz par ātru. Kad auto atdots iznomātājam, ziņas par sodiem jau bija sasniegušas viņu un viņš aizturējis Farada pasi. 

Autonomas saimnieks tikmēr stāsta, ka ir nonācis nelāgā situācijā. Gadījumā, ja Farads nespēs sodu samaksāt, likums to prasīs no viņa. Nelielajam auto nomas uzņēmumam šāds iznākums varētu būtu katastrofāls.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu