Ar negaidītu pavērsienu beidzas ātrumpārkāpšanas gadījums Ventspilī (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Ar negaidītu pavērsienu beidzies kāds ātrumpārkāpšanas gadījums Ventspilī. Kamēr Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes policisti noformējuši protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, pasažieris negaidīti bildinājis savu izredzēto.

Ventspilī, Kaiju ielā, šā gada 9.augustā, veicot ātruma kontroli uz ceļiem, policisti aizturēja autovadītāju, kurš brauca ar ātrumu 77 kilometri stundā vietā, kur atļautais ātrums ir 50km/h.

Kamēr tika noformēts protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, notika kas negaidīts - pasažieris izkāpa no automašīnas un pārsteidza savu mīļoto sievieti ar bildinājumu. Ilggadējā darba pieredzē ceļu policisti šādu gadījumu neatceroties pieredzējuši.

Valsts policija novēl daudz baltu dieniņu jaunajam pārim, aicinot neaizmirst arī par atļautā braukšanas ātruma ievērošanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu