Vai pieņemsim darbā KPV LV Rīgas saraksta līderi Artusu Kaimiņu? (36)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Juris Daugulis intervē Artusu Kaimiņu
Juris Daugulis intervē Artusu Kaimiņu Foto: TVNET

6.oktobrī ar savu balsi Latvijas pilsoņi pieņems darbā simt tautas kalpus. Tāpēc katru pirmdienu un trešdienu līdz vēlēšanām tiešraidē TVNET iztaujājam partiju sarakstu līderus gluži kā pieņemot darbā.

KPV LV izceļas ar aktīvu darbību sociālajos tīklos, skandaloziem paziņojumiem un salīdzinoši radikālu partijas programmu, ko istenot pēc vēlēšanām. Sarunā ar Artusu Kaimiņu tiks analizēti partijas programmas punkti – ko tie nozīmē paša Kaimiņa skatījumā, kā tos sasniegt, un kas ir tās līnijas, no kurām neatkāpties.

Līdzās programmas uzstādījumiem un cik “izmaksā” to ieviešana, tiešraidē saruna arī par to, ko sagaidīt no KPV LV vēl pirms vēlēšanām; viņa viedokli par “Kļaviņgeitu” un iecerēm valdībā, ja tiks sasniegts iecerētais vēlēšanu rezultāts.

Darba intervijas nozīmīga daļa ir arī lasītāju/skatītāju jautājumi. Tos aicinām iesūtīt jau savlaicīgi sociālajos tīklos, liekot #EsiPrieksnieks, kā arī uz epastu EsiPrieksnieks@co.tvnet.lv

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu