Tiešraides arhīvs: Rīgā durvis ver Baltijā lielākais IKEA veikals, ierodas pirmie apmeklētāji (8)

papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā šodien apmeklētājiem durvis vērs Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču veikals IKEA. Veikala atklāšanas pasākumi sāksies no plkst.8, bet apmeklētājiem telpas tiks atvērtas no plkst.10. Esi pirmais, kas ielūkojas IKEA, - seko notikumiem tiešraidē TVNET!

Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas IKEA Latvijas veikalā būs pieejamas vairāk nekā 8000 preču mājokļa iekārtošanai, iepriekš žurnālistiem IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova. Rīgā atvērtais veikals būs lielākais IKEA Baltijas valstīs. 

Filipova sacīja, ka IKEA vīzija ir radīt labāku ikdienu jebkuram iedzīvotājam ar plašu klāstu dažāda dizaina mēbeļu. "Viss, ko mēs, IKEA, darām, tiek veikts, paturot prātā, ka cenai jābūt pieejamai un par pircējiem ir jārūpējas - tas attiecas gan uz preču dizainu, gan ražošanu un izplatīšanu," skaidroja Filipova.

Viņa papildināja, ka liela uzmanība tiek veltīta tam, lai izprastu Latvijas iedzīvotāju vajadzības un piedāvātu risinājumus no IKEA klāsta, kas ļautu izveidot ekonomisku risinājumu arī dzīvojamai telpai ar ierobežotu platību.

IKEA piedāvās iegādātās preces arī nogādāt mājās, samontēt tās, kā arī, ja nepieciešams, nodrošinās speciālistu konsultācijas telpas iekārtošanai. Tāpat, lai atvieglotu klientam iepirkšanos, katram būs iespēja paņemt speciāli sagatavotu karti, kurā varēs atzīmēt noskatīto preci.

IKEA iepirkšanās sākas otrā stāva ekspozīciju zālē, kurā piedāvās mēbeļles un to risinājumus vairāk nekā 50 telpu iekārtojumos. Pēc ekspozīciju zāles seko tirdzniecības zāle, kurā atrodas vairums interjera priekšmetu, savukārt beidzamā ir pašapkalpošanās zāle, kurā pircējs izvēlas noskatīto preci un to iegādājas.

Pie veikala izejas apmeklētāji varēs iegriezties IKEA bistro. Tāpat būs pieejama rotaļu istaba bērniem no trīs līdz septiņiem gadiem.

Rīgas IKEA veikals atrodas Biķeru ielā 2, Dreiliņos, Stopiņu novadā. Tā platība ir 34 500 kvadrātmetri, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. IKEA veikalā darbosies arī IKEA restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals.

Kopējie līdzšinējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro.

IKEA franšīzes ņēmējs Latvijā ir SIA "Paul Mason Properties", kura īpašniekam pieder arī IKEA veikals Lietuvā un Islandē.

Kompānija IKEA izveidota 1943.gadā. Pašlaik 50 pasaules valstīs darbojas 410 IKEA veikalu.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu