Pirmdien: vai vīrieši ir muļļas? (15)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vija lauku lamzaku izaudzināja par īstu vīrieti, bet tad viņš sievu pameta. Dace Rukšāne pārliecināta, ka pašas sievietes vainojamas vīriešu sabojāšanā. Johny Salamander pievēršas vīriešu nespējai uzņemties atbildību. Jolanda Suvorova izbrāķē skaistulīšus.

Arvien biežāk nākas dzirdēt sieviešu žēlabas par to, ka Latvijā nav iespējams atrast īstu, vai vismaz normālu vīrieti. Vai tiešām īsti vīrieši ir izmirstoša suga? Viss, kas palicis ir tikai tādi muļļas, kurš dzīvo pie mammas tik ilgi, kamēr kāda to ar varu neapprec? Vēl, protams, ir arī geji.

33 gadus vecā Vija uzskata, ka normālu vīrieti mūsdienās atrast ir gandrīz neiespējami. 21 gada vecumā viņa iepazinās ar puisi no laukiem. Viņš bija nekāds, neprata sevi pasniegt, ne arī par sievieti parūpēties. Kad viņi apprecējās Vija savu vīru izaudzināja par kārtīgu vīrieti. Tikko kā vīrs apzinājās savu vērtību, viņš no Vijas aizgāja...

Tagad Vija ir kļuvusi izvēlīgāka – labāk iztiek bez vīrieša, nekā atkal cīnās par kaut kādu vācamu muļļu. Ja sieviete ir gatava uz visu sava vīrieša dēļ, viņai ir jājūt, ka arī viņš cenšas sievieti lutināt. Tikko kā vīrietis iegūst savu izvēlēto sievieti, viņš kļūst nevīžīgs un nerūpīgs.

Dāvids liek skatītājiem balsot – vai tiešām vīrieši mūsdienās ir muļļas? Lielākais vairums no bēniņos sēdošajiem skatītājiem nobalso, ka tā viss nav. Tiesa gan, šoreiz lielākā daļa skatītāju bija vīrieši.

Žurnāla „Lilit” galvenā redaktore Dace Rukšāne ir pārliecināta – sievietes pašas ir vainīgas, ka apkārt tik daudz vīriešu muļļu. Tieši sievietes vīriešus veido un padara par nevīrišķīgiem. Svarīgi ir izvēlēties pareizo veido kā nostādīt sevi un attiecības. Otru cilvēku vieglāk pārveidot ir slavējot, nevis nicinot.

Mūziķis Johnny Salamander par to, vai arī mūziķi ir muļļas. Viņaprāt, vīriešu vaina slēpjas nespējā uzņemties atbildību. Mūsdienās vīrieši baidās un cenšas izvairīties no atbildības, kas jāuzņemas veidojot nopietnas attiecības ar sievieti.

Mūzikla „Vella kalpi” kolorītā zvaigzne Jolanda Suvorova uzskata, ka jebkuru veci var izveidot par īstu vīrieti. Mūsdienās pārāk bieži ir tā, ka turīgie vīrieši sev mīlestību nopērk, bet skaistulīši savu prāta trūkumu kompensē ar kopto izskatu. Atklāti par visu tikai „Dāvida šovā” TV5 pulksten 22:00.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu