Zvaigznes iekārtojas Maskavas centrā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nekustamo īpašumu cenas Maskavas centrā ik dienu pieaug ar tādu ātrumu, ka vienkāršiem iedzīvotājiem, kuri krājkasē met pa kapeiciņai, acis sprāgst ārā no pieres. Daži pat ir spiesti cīnīties par jau apmaksātu īpašumu. Tajā pašā laikā šovbiznesa zvaigznēm šeit izdodas iegūt īpašumus par salīdzinoši zemu cenu.

Pugačova dzīvoklī vēlējās strūklaku

"Krievu raķete" Pāvels Burē mitinās divstāvu dzīvoklī, kas atrodas ļoti dārgā mājā. Dzīvoklī ir sporta zāle un baseins. Šīs ligzdiņas aptuvenā vērtība ir pusotrs miljons dolāru.

Arī Allas Pugačovas iespaidīgais un impulsīvais dzīvesbiedrs Filips Kirkorovs iekārtojies divstāvu dzīvoklī. Tagankā viņš mājo kopš agras bērnības, bet pirms pieciem gadiem nopircis stāvu augstāk dzīvojušo kaimiņu mitekli. Bez ierastā skaistas dzīves atribūta — grezna džakuzi — Kirkorova apartamentos ir arī atsevišķa istaba, kurā atrodas iespaidīga viņa apavu kolekcija. Septiņu istabu apartamenti maksā aptuveni 1,25 miljonus dolāru.

Arī viņa audžumeita Kristina Orbakaite mīt savas slavenās mātes dzīvoklī. Dziedātāja tur veikusi remontu pēc sava prāta, neiekārtota palikusi tikai viesistaba ar kamīnu. Dzīvokļa aptuvenā cena — 1,2 miljoni dolāru.

Pati primadonna brīvo laiku pavada piecistabu dzīvoklī jaunā mājā netālu no metro stacijas "Arbatskaja". Runā, ka viņa dzīvoklī gribējusi ierīkot strūklaku, taču tā esot tecējusi, nodarot skādi visai mājai. Pugačova sadrūmusi un nolēmusi ierīkot kamīnu. Kaimiņi ar šausmām gaidot kārtējās nebūšanas. Dzīvokļa aptuvenā cena ir tikai miljons dolāru.

Ļeontjevam trīsstāvīgs miteklis

Valērijs Ļeontjevs dzīvo trīsstāvīgā dzīvoklī kādā vecā mājā Kolokoļņikova šķērsielā. Viņa apartamenti ir daudz lētāki nekā Burē vai Kirkorovam. Lieta tāda, ka savu kabinetu "mīlas klaidonis" ir iekārtojis uz jumta. Viņš tic, ka apskaidrība nāk, pateicoties saiknei ar Kosmosu. Joprojām turpinās viņa dzīvesvietas remontdarbi. Dzīvokļa aptuvenā cena — 900 tūkstoši dolāru.

Andrejs Končalovskis — lielas ģimenes loceklis, kurš ir labvēlīgs gan padomju, gan šai varai — iekārtojies Lielajā Gruzijas ielā piecistabu dzīvoklī. Andrejs un viņa sieva Jūlija ir lieli antikvāru priekšmetu cienītāji, tāpēc dzīvoklī ir daudz senu mēbeļu. Dzīvokļa aptuvenā cena — 800 tūkstoši dolāru.

Netālu no šīs ielas, Staļina laika mājas trešajā stāvā, divus dzīvokļus nopircis Aleksandrs Domogarovs. No abiem mitekļiem uztaisīts viens liels. Domogarovs ir izticis bez eiroremonta, bet, sākot dziedātāja karjeru, vienā istabā ierīkojis studiju. Dzīvoklī ir neliela virtuve un pavisam niecīgs ledusskapis, jo aktieris uzmana savu figūru. Abi viņa dzīvokļi maksā tikai 780 tūkstošus dolāru.

Hanga iekārto bijušo komunālo dzīvokli

Populārais mūziķis Andrejs Makarevičs mitinās 750 tūkstošu dolāru vērtā miteklī, kas atrodas Ļeņina prospektā. Dzīvokļa galvenās rotas ir jaunības dienu plāksnītes ar uzrakstiem, piemēram, "Priekšzīmīgas kārtības dzīvoklis", "Smēķējoša sieviete mirst ar vēzi".

Televīzijas raidījumu vadītāja Jeļena Hanga ir iekārtojusies 700 tūkstošu dolāru vērtā dzīvoklī Petrovkā. Bijušo komunālo dzīvokli viņa iekārtojusi modernā stilā. Ar dizainu nodarbojās viņas vīrs Igors — labi situēts biznesmenis. Viņš lika nojaukt sienas, lai izveidotos vienota telpa, kuru var sadalīt dažādās zonās.

Padomju laika arhitektūras mantojumā — daudzstāvu dzīvojamā mājā — apmetusies tā paša laika leģendārā dziedātāja Ludmila Zikina. Lielajā trīsistabu dzīvoklī, kura vērtība ir pusmiljons dolāru, saimniece gatavojas veikt remontu.

Zemfira dzīvoklī veikusi remontu ar savām rokām. Viņas dzīvokļa īpatnība — miteklī ir daudz ģitāru. Viņas mājvietas cena ir aptuveni 400 tūkstoši dolāru.

Varuma un Agutins pārcēlušies uz ārpilsētas māju

Skandalozā Lolita Miļavska, kurai patīk pa Maskavas ielām pastaigāties bez svārkiem, no uzmācīgiem pielūdzējiem slēpjas trīsistabu dzīvoklī Ļaļina šķērsielā, kas atrodas netālu no metro stacijas "Kurskaja". Nesen viņa steigšus veica remontu — Miļavsku applūdināja kaimiņi. Dzīvoklī, kura vērtība sasniedz 400 tūkstošus dolāru, nav pat viesistabas. Lai rīkotu tikšanās un pieņemšanas, vīrs viņai ir uzdāvinājis atsevišķu dzīvokli. Toties Miļavskas dzīvoklī ir garderobes istaba, kurā atrodas skatuves tērpi.

Anželika Varuma ar vīru Leonidu Agutinu pārcēlās uz ārpilsētas māju, bet dzīvokli, kura vērtība ir 180 tūkstoši dolāru, atstāja vecākiem.

Dmitrijs Djuževs par seriālā "Brigada" nopelnīto honorāru (80 tūkstoši dolāru) ir iegādājies pieticīgu vienistabas dzīvokli Lielajā Akadēmijas ielā. Tagad viņš gatavojas tajā veikt remontu. Mēbeļu ir pavisam maz: gulta, dīvāns, neliels galdiņš, uz kura atrodas veclaicīgs patvāris — ģimenes relikvija no Astrahaņas.

Zvaigžņu vidū ir arī savi dīvainīši, kuri dzīvokļu ziņā galīgi nav iekārtojušies. Tā, piemēram, meiteņu grupas "Bļestjaščije" dziedātāja Anna Semenoviča, kas ir slavena ar savu krūšu izmēru, līdz šim brīdim nav sakrājusi naudu personīgajam dzīvoklim. Viņa īrē vienistabas dzīvokli Pravdas ielā. Vienīgais, kas viņai ir — milzīgs daudzums spoguļu, no kuriem visiespaidīgākais atrodas guļamistabā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu