Cits "Seat Altea" (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Frankfurtes auto šovā VW koncernā ietilpstošā marka "Seat" prezentējusi sava kompaktklases minivena "Altea" karsto versiju ar indeksu "FR". Interesantākais elements automobilī ir tā dzinējs - divu litru turbo dīzelis ar 170 zirgspēkiem.

Ražotājs sola, ka "Altea FR" koncepts 100 km/h sasniedz 8,6 sekundēs un attīsta 208 kilometru stundā maksimālo ātrumu, tai pašā laikā ārpus pilsētas vidēji patērējot tikai nedaudz vairāk par sešiem litriem degvielas.

Bez jauna motora "Altea FR" no bāzes modeļa atšķiras ar hromētiem 18'''' vieglmetāla riteņu diskiem, kuriem pieskaņoti hromēti ārējie atpakaļskata spoguļi. Tāpat tam ir modernizēti bamperi un sportiskā garā ieturēts interjers. Salonā ir sporta sēdekļi ar labu sānu atbalstu un uz atzveltnēm izšūtiem "FR" logotipiem, ādas stūre un jauna dizaina instrumentu panelis.

Vēl var atzīmēt jaunus priekšējos lukturus, kuru ksenona lampas ne vien pagriežas, braucot līkumā, bet arī automātiski maina gaismas kūļa intensitāti atkarībā no ātruma. Sistēmas izstrādātāji norāda, ka tādējādi ceļš būs labi izgaismots jebkurā situācijā - neatkarīgi no braukšanas ātruma un pagrieziena leņķa.

"Seat Altea" ar 170 ZS dīzeli pārdošanā nonāks 2006.gada pavasarī.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu