Ceturtdien: kas var palīdzēt seksā? (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dāvida bēniņi būs piekrauti ar visplašāko seksuālo palīglīdzekļu klāstu! Sieviešu kluba „Emergo” prezidente Elita Drāke atzīs, ka nekad nav lietojusi mākslīgo locekli. „Double Coffee Baltic” šefpavārs un tehnologs Jānis Riekstiņš ir lietojis visu...

Sieviešu kluba „Emergo” prezidente Elita Drāke seksu uzskata par vienu no svarīgākajām dzīves lietām. Tiesa, pati viņa nekad nav lietojusi mākslīgo locekli. Viņas draudzenēm gan naktsskapītī pie gultas esot atrodami dažādi vibratori. Seksa rotaļlietas viņa atzīst par noderīgām un uzskata, ka tās lieti noder, lai atsvaidzinātu seksuālo dzīvi.

Veikala „Labi” konsultants, seksologs Artūrs Šulcs bez aizspriedumiem stāstīs par mākslīgo locekļu, vagīnu, lodīšu, lubrikantu un vēl daudzu citu seksuālo palīglīdzekļu lietošanu.

Visas šīs mantiņas lieti noder, lai izbēgtu no rutīnas seksuālajā dzīvē un atklātu jaunus baudas paildzināšanas un iegūšanas veidus. Seksuālo palīglīdzekļu izmantošana palīdz labāk iepazīt gan sevi, gan arī otru cilvēku.

„Double Coffee Baltic” šefpavārs un tehnologs Jānis Riekstiņš, runājot par dažādu mantiņu izmantošanu seksa laikā, jutīsies kā zivs ūdenī. Viņš aizrautīgi stāstīs gan par saviem piedzīvojumiem un eksperimentiem, gan arī par vilšanos šo lietu kvalitātē. Jānis neliegs padomu arī Elitai un Agnesei, iesakot, ko, viņaprāt, šīm sievietēm vajadzētu pamēģināt.

Agnese uz šīm seksa dažādošanas iespējām raugās visai skeptiski. Viņa apgalvos: ja divi cilvēki mīl viens otru, viņiem nekādus palīglīdzekļus seksā nevajag. Labi ir tāpat. Dāvids uzskatīs, ka Agnesei vienkārši ir bail no mākslīgā locekļa, un liks viņai to paņemt rokās. Meitene nenobīsies, taču interese par vibratoru viņā tā arī nemodīsies. Atklāti par visu tikai TV5 „Dāvida šovā” ceturtdien, 25. augusta vakarā pulksten 22.00...

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu