Lujāna vietā Rīgas domē strādās Almers Ludviks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Pirmās partijas (LPP) priekšsēdētāja Jura Lujāna vietā, kurš noliks Rīgas domes deputāta mandātu, pašvaldībā strādās Bērnu un ģimenes lietu ministrijas parlamentārais sekretārs mācītājs Almers Ludviks.

Ludviks šodien informēja LPP priekšsēdētāju Lujānu, ka viņš piekrīt strādāt Rīgas domē, informēja LPP preses sekretārs Edgars Vaikulis. Ludviks ir Latvijas Evaņģēliskās alianses prezidents un Ainažu baptistu draudzes mācītājs. Viņš ir arī LPP valdes loceklis. Vaikulis pastāstīja, ka Ludviks ir dzimis 1956.gadā. Viņš ir beidzis Ventspils 1.vidusskolu, studējis "Western Seminary" ASV, Maskavas Bībeles skolas neklātienes nodaļā un Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē. Patlaban viņš studē Dajolas (Diola) universitātē starptautiskās kultūras programmā. Vaikulis informēja, ka jautājums par kandidatūru, ko LPP virzīs Rīgas vicemēra amatam, pagaidām nav izlemts. Paredzēts, ka partija par to varētu lemt augusta otrajā pusē. Potenciāli kandidāti Rīgas vicemēra amatam ir LPP frakcijas priekšsēdētājs Jānis Zaržeckis, Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks un Ludviks. Kā ziņots, vicemērs Lujāns paziņoja, ka viņš noliks Rīgas domes deputāta mandātu, tādējādi paužot protestu pret to, ka Rīgas dome ir atļāvusi seksuālo minoritāšu gājiena rīkošanu Vecrīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu