"Domenikss" iegūst kvalitātes vadības sertifikātu (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atbilstība pieaugošajam pieprasījumam pēc augstākā līmeņa kvalitātes ir vitāli nepieciešama jebkuras organizācijas tālākai izaugsmei un konkurētspējai. SIA "Domenikss" savā darbībā pierādījis tiekšanos pēc kvalitātes vadības sistēmas uzlabošanas, tagad iegūstot ISO 9001:2000 sertifikāciju. Ar šo notikumu SIA "Domenikss" ir pievienojies labākajiem uzņēmumiem un iestādēm, kas ir sasniegušas pasaules līmeņa kvalitāti savā organizācijā.

Pateicoties nepārtrauktai attīstībai, "Domenikss" ir ne tikai viens no lielākajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, bet arī viens no nedaudzajiem uzņēmumiem nozarē, kas saņēmis sertifikātu par kvalitātes vadības sistēmas atbilstību ISO 9001:2000 standarta prasībām.

ISO 9001:2000 ir standarts, pēc kura vadoties, tiek ieviesta un sertificēta pasaulē plaši pazīstamā kvalitātes vadības sistēma. Šā standarta pamatā ir klientu prasību izpilde un uzņēmuma iekšējās kvalitātes politikas un procedūru izveide. Ieviešot uzņēmumā kvalitātes vadības sistēmu, tiek uzlabota pakalpojuma efektivitāte. Tas ļauj strādāt konsekventi, būt konkurētspējīgam un apmierināt klientu prasības.

SIA "Domenikss" direktore Benita Sadauska atzīst, ka uzņēmumam vislietderīgākais bijis kvalitātes vadības sistēmas ieviešanas process, kura laikā klientu apkalpošanas sistēmas un piedāvāto pakalpojumu klāsts tika izvērtēts pēc iespējas kritiskāk, objektīvāk un no klientu viedokļa. "Tā rezultātā SIA "Domenikss" klientu apkalpošanas sistēma gan "Mercedes-Benz" automobiļu tirdzniecības jomā, gan servisa centra sniegto pakalpojumu jomā ir izveidota, balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām, ko pierāda arī veiksmīgais sertifikācijas process. Mēs patiesi priecājamies, ka spējam mūsu klientiem piedāvāt augstāko apkalpošanas līmeni," - tā B.Sadauska.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu