Šārona Stouna brauks ar "Spyker C8 Laviolette" (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamgad Holivudas meistari plāno pabeigt 1992.gada trillera "Basic Instinct" turpinājumu. Arī jaunajā filmā galveno lomu atveidos Šārona Stouna, bet viņas partneris (protams, tikai uz ielas) būs divvietīgā kupeja "Spyker C8 Laviolette".

Kā saka holandiešu uzņēmuma "Spyker Cars" pārstāvji, "Spyker C8 Laviolette" un Šāronas Stounas atveidotais personāžs ir kā radīti viens otram: tos vieno spēks, elegance, pavedināšanas spējas un spēja pārsteigt.

"Spyker" ir alumīnija konstrukcijas automobilis ar divām sēdvietām un stikla jumtu, bet tā durvis veras uz augšu.

"Spyker" uzstādīts jaudīgs 4,2 litru V8 motors no "Audi", kas standarta izpildījumā sajūgts ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Dzinējs attīsta 400 ZS un 480 Nm un 1275 kilogramus vieglajam auto 100 km/h ļauj sasniegt 4,5 sekundēs; "Spyker C8 Laviolette" maksimālais ātrums ir 300 kilometri stundā.

"Spyker" ir automobilis izredzētajiem. Pirmkārt jau tādēļ, ka pēc "Basic Instinct 2: Risk Addiction" nonākšanas uz kinoekrāniem pie holandiešu ražotnes sāks veidoties rindas, uz ko ļoti cer "Spyker Cars" vadītājs Viktors Mullers, un otrkārt - tādēļ, ka "Spyker" bāzes cena ir 232 tūkstoši eiro.

Uz lielajiem kinoekrāniem "Spyker" un viņa partnere Šārona Stouna nonāks tikai nākamgad.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu