Google vēl aizvien tiek meklēta Britnija (28)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tradicionāli gada beigās "Google" publicē atskaiti par to, ko lietotāji šajā gadā ir visvairāk meklējuši. Tāpat kā pagājušajā gadā, līdere ir Britnija Spīrsa.

Jau vairākus gadus pēc kārtas "Google" publicē atskaiti ar nosaukumu "Year-End Google Zeitgeist", ko varētu iztulkot kā "laika gars "Google" versijā". Tajā kompānija norāda, kādi pieprasījumi ir interesējuši meklēšanas dienesta lietotājus gada garumā. Pirmo vietu šogad, starp citu, tāpat kā pagājušajā gadā ieņem Britnija Spīrsa – viņu lietotāji "Google" meklē visbiežāk. Otrajā, trešajā un ceturtajās vietās atrodas Parisa Hiltone, Kristīna Agilera un Pamela Andresone: viens vienīgs blondīņu saraksts ;-). Piektajā vietā pēc popularitātes ir vārds "chat", bet sestajā "games", savukārt tālāk atkal iet personu saraksts: Karmena Elektra, Orlando Blums, Harijs Poters. Un desmitnieku noslēdz pieprasījums "mp3". Tie, kurus interesē šāda veida statistika, var ielūkoties "Google" oficiālajā mājas lapā un palūkoties uz šo dokumentu.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu