Ladybird iepatikusies lietuvietim (64)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz Latvijas popmūzikas skatuves iemirdzējies jauns saldkaislīgs mīlas pāris: simpātiska meitene ar lielām, brūnām acīm un labsirdīgi smaidīgs, melnmatains puisis. Ladybird un Amberlife. Producenti abu kopīgajā videoklipā ir pūlējušies starp abiem uzkurināt mīlas liesmas. Tāpēc mēs gribējām noskaidrot, vai arī dzīvē skaistā latviete salauzusi zilacainā lietuvieša sirsniņu?

„My Lover is Gone” – tā sauc sevi pierādīt paspējušās latvietes Ladybird un Lietuvā iemīļotā dziedātāja Amberlife jauno mīlas balādi. Skaista iemīlēšanās, attiecībām raksturīgie pārdzīvojumi un pikanti romantiskas ainas. Skatoties dziesmas videoklipu, rodas loģisks jautājums – tas ir tikai producentu mārketinga triks vai abi jaunie censoņi arī dzīvē ir pāris?

Ilze Kalve, videoklipa režisore: „Noskatoties klipu, man visi prasa, vai viņi tiešām ir pāris. Es nezinu. Varbūt viņi arī būs pāris!”

Gan jau redzēsim, kā būs, bet vai viņi viens otram vismaz patīk?

Amberlife, mūziķis: „Jā, jā, jā... Vai tad viņa nav skaista? Es domāju, ka ir!”

Ladybird, dziedātāja: „Mums Latvijā ir Dons un Lily un visiem liekas, ka starp dueta dalībniekiem ir mīlestība. Bet tā nav!”

Videoklips tapis nieka divu dienu laikā, filmējot gan Rīgas centrālstacijā, gan draudzeņu guļamistabās. Un tā kā menedžmenta ambīcijas sniedzas līdz pat jaunizceptā baltiešu mīlas pāra iebīdīšanai Eiropas apritē, klipa režisori izmantojuši pārbaudītus, bet ļoti tipiskus kvēlās mīlas un kaislību lavīnas parādīšanas veidus.

Ilze Kalve: „Viņi tā ļoti mīļi. Visu izdarīja, malači! Aktieriski ļoti labi. Bet es domāju, ja viņi viens otru neieredzētu, tad nespētu. Abpusējas simpātijas tur noteikti ir!”

Ladybird: „Mūziķiem dzīve ir tusiņš un nav vajadzīgs nodalīt privāto dzīvi no darba...”

Lai arī Amberam Lietuvā ir mīļotā meitene, kas kā par brīnumu uz latviešu dziedātāju greizsirdīga neesot, un arī pašai Ladybird ir draugs, nolēmām salīdzināt mākslīgi radītā pāra gaumes.

Ballīte vai labs miegs?

Amberlife: „Miegs”

Ladybird: „Tusiņi”

Virtuvē vai guļamistabā?

Amberlife: „Virtuvē”

Ladybird: „Virtuvē”

Kino vai teātris?

Amberlife: „Kino”

Ladybird: „Fifty/fifty”

Bušs vai Kerijs?

Amberlife: „Bušs”

Ladybird: „Es nezinu... Laikam jau Kerijs”

Iemīlēties ir labāk nekā...

Amberlife: „...piedzerties”

Ladybird: „...tad, ja tevi mīl”

Nereti popularitātes un iespējamo panākumu dēļ mākslinieki kļūst par šķietamu mīlas pāri, jo vienmēr interesantāk nopirkt to, kas kopā ne tikai dzied, bet arī guļ. Lai arī Ladybird un Amberlife nav nekas pret iemīlēšanos, šis laikam nebūs tas gadījums.

Odziņa

Sanda Krasta: „Asiņainā Mērija vai Mērija Popinsa?”

Ladybird: „Es neesmu dzērusi Mēriju Popinsu... Ja?”

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu