Kārtējās balvas stlīgākajām šovbiznesa personībām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasauli ir pārņēmis balvu pasniegšanas ceremoniju bums, tikko sadalīja britu mūzikas un kino balvas, pēc nedēļas būs pienākusi kārta zelta vīriņiem "Oskariem", bet pa vidu vēl daudzum daudzas citas balvas, katrā gadījumā pasaules šovbiznesa zvaigznēm vai ik vakaru jādodas pēc kādas balvas un vienmēr arī labi jāizskatās - žurnāls ELLE ir piešķīris savas balvas stlīgākajām šovbiznesa personībām.

Žurnāla “Elle” stila balvu pasniegšanas ceremonijā Nacionālajā Vēstures muzejā Londonā viesu vidū vīdēja gan uzlēcošas zvaigznītes, gan modes pasaules grandi. Panku vecmāmiņa Vivjena Vestvuda šim vakaram bija izvēlējusies latvju kukažiņas tēlu, aIzbildinoties ar pārstrādāšanos.

Vivjena Vestvuda, modes māksliniece: “Esmu galīgi pārnervozējusies, jo 4.martā man Parīzē ir skate un pagājušonedēļ bija gatavs tikai viens tērps. Nu jau ir kādi pieci.”

Mazliet nomocījusies un sagurusi bija arī pēkšņi slavas augstumos nokļuvusī aktrise Naomi Votsa, kuras zvaigžņu stunda sākās pirms trim gadiem, pateicoties Deividam Linčam un “Malholandas ceļam”, un nu jau viņa tikusi līdz “Oskara” nominācijai par filmu “21 grams”.

Naomi Votsa, aktrise: “Reizēm ir grūti. Ir reizes, kad tam, kas mugurā, ir jāpiešķir lielāka vērība. Šovakar es izvēlējos pieklusinātāku tēlu, jo esmu nogurusi un saaukstējusies. Vakarnakt es laukā sarunājos ar presi kleitā ar atkailinātu muguru, bija šausmīgi auksti. Šī ir mana četrdesmito gadu stila kleitiņa.”

Pēc brīža Naomi kļuva par vienu no tā vakara gaviļniecēm, jo no sava ekrāna kolēģa Benisio del Toro rokām saņēma “Gada aktrises” balvu. Savukārt viņas draudzene Nikola Kidmena, kas šogad atkal žilbinājusi pasauli ar fantastiskiem tērpiem, saņēma “Gada sievietes” balvu, šoreiz gan neklātienē.

Nikola Kidmena, aktrise: “Es jūtos ļoti neērti, sēžot te un sarunājoties ar kameru, jo nevarēju ierasties svinībās. Tāpēc man te ir pašai sava smieklīga šampanieša pudelīte un glāze, un tā nu es te viena sēdēšu un uzsaukšu tostu.”

Vakara lielākais pārsteigums bija speciālbalva par unikālu stilu un citādu pieeju modei, ko saņēma... grupa “Tumsa”, gan no Lielbritānijas - tātad "The Darkness". Un viņiem pieder vakara spārnotākā frāze par to, kas tad īsti ir stils.

“Darkness” mūziķis: “Tas nozīmē, ka var valkāt visu, kas patīk. Ja vien tas tiek valkāts ar pārliecību, jūs izskatīsieties stilīgi. Nav svarīgi, kas ir modē, svarīgāk ir tas, kas esat jūs paši.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu