"Playboy" dibinātājs pārdod kompānijas akcijas, lai samaksātu parādus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamā erotiskā žurnāla "Playboy" izdevējfirmas "Playboy Enterprises" dibinātājs Hjū Hefners pārdos vairāk nekā 20% kompānijas akciju, lai samaksātu parādus.

"Playboy" pārstāvis pavēstīja, ka Hefners, kura meita Kristija pašlaik vada kompāniju, pārdos 21% kompānijas akciju. No akciju pārdošanas viņš plāno saņemt aptuveni 40 miljonus ASV dolāru (21,2 miljonus latu) un izmantot šo naudu "Playboy" interneta versijas "Playboy.com" parādu nomaksai. "Playboy" pārdošanas apjoms pēdējos gados krītas, jo žurnālam ar 51 gadu ilgo vēsturi sīvi jākonkurē ar erotikas vietnēm internetā, kā arī ar jauneklīgākiem erotiskajiem žurnāliem "Maxim", "Stuff" un FHM. Viens no "Playboy" konkurentiem - žurnāls "Penthouse" - jau ir bankrotējis. Ja "Penthouse" izdevējkompāniju "General Media" nenopirks Vācijas seksveikalu tīkls "Beate Uhse", pasaulē kļūs par vienu vīriešu žurnālu mazāk, vēsta NEWSru.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu