Oļegs Boiko kļūst par BTB padomes priekšsēdētāju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien par "Baltijas Tranzītu bankas" (BTB) padomes priekšsēdētāju bankas akcionāru pilnsapulcē ievēlēts Krievijas miljonārs un bankas akcionārs Oļegs Boiko, informēja bankas mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Aleksandrs Aleksejevs.

Iepriekš padomes priekšsēdētāja amatā bija Andris Gūtmanis. Akcionāru pilnsapulcē ievēlēja arī jauno padomi, kuras sastāvā ir trīs pārstāvji no Latvijas un četri no Krievijas. Akcionāri apstiprināja arī bankas budžetu un darba plānu nākamajam gadam. Nākamajā gadā banka plāno par 15% pieaugumu noguldījumos, 18% - komisiju ienākumu palielināšanos, savukārt portfeļa lielumu līdz 2004. gada beigām "Baltijas Tranzīta banka" iecerējusi palielināt 25 miljonu latu apjomā. Kopumā 2004. gadā bankas prognozētā pirmsnodokļu peļņa ir 2,1 miljons latu, tīrā peļņa - 1,7 miljoni latu. 2004. gadā banka plāno atvērt divas filiāles Rīgā un trīs jaunas pārstāvniecības ārzemēs. "Baltijas Tranzītu bankas" apmaksātais pamatkapitāls ir 8,6 miljoni latu. Lielākie bankas akcionāri ir ASV reģistrētā "Finstar Financial Grpou LLC" - 49,378%, "Korowo Invest AG" - 22,6%, "Kristy AG" - 9,99%, Oļegs Boiko - 2,339%, va/s "Latvijas dzelzceļš" - 2,1%. "Baltijas Tranzītu banka" oktobra beigās bija 11. Latvijas banka pēc aktīvu apjoma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu