Britnija no visām slavenībām ģērbjas vissliktāk!.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules vissliktāk ģērbtā slavenība ir amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa, bet vislabāk - bijusī "Spice Girls" dalībniece Viktorija Bekhema, uzskata britu žurnāla "Prima" lasītāji.

Par slavenību ar otro vissliktāko garderobi aptaujā atzīta Madonna, kura tajā pašā laikā pamanījusies iekļūt arī vislabāk ģērbto sarakstā. Savukārt Viktorijas Bekhemas pirmā vieta vislabāk ģērbto slavenību konkurencē ir pārsteigums, jo pērn viņa ieņēma pirmo rindiņu... vissliktāk ģērbto sarakstā. Tagad viņa 1000 lasītāju aptaujā apsteidza gan Ketrīnu Zet-Džonsu, gan Nikolu Kidmenu un Kailiju Minogu. "Interesanti, ka gadā, kurā Viktorija Bekhema ir pārgājusi uz daudz slēpjošāku un klasiskāku apģērbu, viņa ir pārvietojusies uz vislabāk ģērbtās zvaigznes pozīciju," sacīja "Prima" redaktore Mērija Fahija. "Nepavisam neesmu pārsteigta, ka Britnija ir atzīta par vissliktāk ģērbto. Kopš viņa ir pāraugusi pusaudzes izskatu, viņa šķiet apjukusi sava stila meklējumos." Vissliktāk ģērbtās slavenības 1. Britnija Spīrsa 2. Madonna 3. Džordana 4. Helēna Bonhema-Kārtere 5. Džudija Finigena Vislabāk ģērbtās slavenības 1. Viktorija Bekhema 2. Ketrīna Zeta-Džonsa 3. Kailija Minoga 4. Madonna 5. Nikola Kidmena

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu