Neuzticīgs vīrs atklāti par laišanu pa kreisi: nevaru apstāties, man patīk adrenalīna sajūta (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Kas liek vīriešiem krāpt savas sievietes? 33 gadus vecais anglis Dilans (vārds mainīts) jau kopš 2014. gada lieto ārlaulības sakaru mājaslapu, lai krāptu savu sievu. Viņi attiecībās ir jau desmit gadus, no kuriem piecus - laulībā. Pēc statistikas datiem, 2018. gadā minētajai iepazīšanās lapai ir bijuši 70% jaunreģistrētu lietotāju - vīrieši vecumā līdz 35 gadiem, kas sūdzējušies par retu vai nekādu seksu laulības dzīvē. Dilans stāsta, kas viņam licis meklēt piedzīvojumus ārpus laulības. 

"Pirmais mēģinājums laist pa kreisi man bija pirms četriem gadiem. Mēs darbā atzīmējām veiksmīgu projekta noslēgumu un iedzērām. Kaimiņu nodaļas priekšniece man deva dažādus mājienus, un, saprotot, kā tas izskatās no malas - briesmīgi, es viņai nevarēju atteikt. Pēc tam jutos vainīgs, bet, jāatzīst, bija arī patīkami.

Pēc šā starpgadījuma sekss ar sievu bija vienkārši brīnišķīgs! Tas atkal bija tāds kā pašā attiecību sākumā. Es vienmēr pret viņu esmu ļoti uzmanīgs, un man patīk apspriest seksuālo dzīvi un piedāvāt kaut ko jaunu, taču parasti viņa atbild, ka nevēlas mēģināt neko jaunu.

Šoreiz bija citādi. Sekss bija kolosāls un mazliet egoistisks, un sieva pēc tam man sacīja "wow!". Atbildēju, ka tas, iespējams, tāpēc, ka mums seksa sen nav bijis, bet pie sevis nodomāju, ka ieliku tajā visu savu vainas sajūtu.

Tas ir koks ar diviem galiem: krāpšana liek justies vainīgam, bet arī ļoti uzbudina.

Kādu laiku pēc šā neuzticības gadījuma mēs darbā izvairījāmies tikties ar to sievieti, tas gan.

Kā viss sākās internetā

Reiz man acīs iekrita šīs mājas lapas reklāma. Intereses dēļ tajā ielūkojos, neko īpašu neplānojot. Pēc tam sapratu, ka man ir interesanti, kas tur notiek. Es nemeklēju veidu, kā laist pa kreisi, jo biju pilnībā apmierināts ar savu laulību. Mēs ar sievu daudz runājamies, draudzējamies utt. Esmu ar viņu ļoti laimīgs un mīlu viņu. Tomēr, kaut arī mēs esam tik tuvi, ar seksu kaut kas nav riktīgi.

Nu jā, es piereģistrējos saitā, nopirku bonusus, lai varētu sūtīt ziņojumus (maksājumi bija jāveic trīs reizes gadā), un sāku meklējumus.

Jāsaka godīgi, ka ārējie dotumi šajā gadījumā mani neinteresē. Man šī ir seksuāla rakstura pieredze un iespēja pamēģināt kaut ko jaunu. Tā kā dāmas-misionāres, kas meklē seksu savā viesnīcas numuriņā, mani neinteresē, savas intereses, ko no seksa partneres vēlos, paudu pirmajā tikšanās reizē. Tāpat es nebiju ieinteresēts šķirties no sievas vai ar kādu kopā pavadīt brīvdienas. Tikai baudas mirklis kādā jaukā vakarā un tad pāris nedēļas brīvības - līdz nākamajai tikšanās reizei.

Noslēpumainība

Pirmais noteikums: neko neatstāt telefona atmiņā. Ir mulsinoši katru dienu dzēst laukā saraksti un fotogrāfijas, un es tiešām to daru katru dienu, tomēr tas ir svarīgi. Gluži tāpat ir jāuzmanās, lai kāds cits nepaņem tavu telefonu nejaušības pēc. Pāris reizes es gandrīz uzķēros, taču pats sev teicu, ka tas nav iemesls apstāties, bet vienkārši jākļūst uzmanīgākam.

Trīs gadu laikā esmu nodarbojies ar seksu ar piecām sievietēm. Bija arī citi varianti iespējami (tālāk par kokteilīti netikām), bet man vairāk patika precētās sievietes. Mani piesaistīja tas, ka mēs abi riskējam un necenšamies attiecības pārvērst par kaut ko vairāk.

Viens romāns ilga astoņus mēnešus, un mēs tikāmies katru nedēļu. Es ar viņu piedzīvoju dažādas tuvības pakāpes. Izrādījās, ka viņa ir manī iemīlējusies, taču es jau sākumā noliku robežas un paskaidroju, ko vēlos. Es, piemēram, nepiedāvāju izmaksāt viņas hipotekāro kredītu. Vārdu sakot, mēs sapratām, ka ir laiks šķirties.

Es pamanīju, kā manās partnerēs dzima greizsirdība, viņas gribēja zināt, ar ko es nodarbojos brīvajā laikā un kāpēc neesmu izdzēsis anketu no iepazīšanās portāliem. Man šī pratināšana nebija vajadzīga.

Pāris reizes es izmēģināju vienas nakts sakarus, bet sapratu, ka tas nav man.

Neuzticība ir kā slikts ieradums: tev patīk, gribas vēl, un tad rodas atkarība.

Tikšanās ar jaunām partnerēm, iepazīšana, pieņemšana, uztraukums, adrenalīna izdalīšanās, sekss... Tas ir ļoti patīkami!

Piesardzība

Jātiekas ir tā, lai neviens paziņa tevi nepamanītu, un tas ir grūti. Es nekad neesmu vedis sievietes uz mājām, bet dažkārt to ir darījušas viņas, aicinājušas mani pie sevis, kamēr vīrs komandējumā.

Sievai saku, ka līdz vēlai naktij strādāju vai arī man ir neplānotas sanāksmes. Pāris reizes esmu nakšņojis ārpus mājas, bet tas ir bijis reti.

Dažkārt esmu teicis, ka dodos uz bāru ar kolēģiem, bet vedu turp kāda kolēģa sievu. Sieva nekad mani nav turējusi aizdomās.

Esmu bijis ļoti piesardzīgs: neteicu, ka eju tikties ar konkrētu cilvēku, jo viņš tajā laikā varētu izlikt soctīklos bildi, ka atrodas kaut kur citur citā kompānijā.

Un jā, es vienmēr esmu lietojis prezervatīvu. Izņemot vienu reizi, kad sieviete man to aizliedza. Uz infekcijām neesmu pārbaudījies, ceru, ka neko neesmu saķēris.

Godīgums

Vai esmu domājis atzīties sievai? Nē. Dažkārt domāju, ka ir vērts mest sānsoļiem mieru, bet tas ir grūti. Protams, mānīt mīļoto cilvēku ir grūti un neglīti. Pagaidām es domāju atstāt visu, kā ir.

Pāris reizes esmu jautājis sievai, ko viņa domā par seksu trijatā. Varbūt ir par to domājusi, fantazējusi? Viņa tikai atbild, ka kaut ko tādu piedāvāt esot nesmuki. Viņa neesot nodarbojusies ar seksu ne ar vienu citu, izņemot mani, un, ja man būtu izdevies pielauzt viņu uz jauniem piedzīvojumiem, iespējams, es būtu izpļāpājies, taču tas nekad nenotiks.

Viņa būtu sagrauta. Protams, sirdsapziņa grauž, ka es tā rīkojos, bet ar laiku pie šīs sajūtas pierod. Turklāt mani sānsoļi attiecībām piešķir dzirkstelīti un uzlabo mūsu laulību! Lūk, tas ir mans attaisnojums. Nedomāju, ka ko tādu viņa piedotu, ja uzzinātu.

Slepenā dzīve

Patiesībā tā dzīvot ir patīkami. Vismaz man. Tā ir mana pasaule, par kuru vairāk neviens nezina, un tur es varu būt pats - tāds, kāds esmu.

Sievai par seksu gan nepatīk runāt. Kad es viņai pērku skaistu veļu vai seksa rotaļlietu, viņa jautā man - kāpēc?

Piedzīvojumi mani ir iemācījuši kontrolēt to, ko daru, un būt uzmanīgam. Jā, es saprotu, ka tas viss ir amorāli un nepiedodami. No otras puses - dzīvojam vienreiz un ir jāizmēģina visdažādākās baudas!

Avots - "Cosmopolitan".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu