Uz svaigi pārbūvētā tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa konstatē defektus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Anna Veronika Grepere/LETA

No ceturtdienas plkst.23 līdz piektdienas, 21.septembra, rītam - darbu pabeigšanai - uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa būvnieki veiks pieļauto defektu labojumus, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Darbu laikā satiksme tur tiks novirzīta pa vienu joslu, piesaistot satiksmes regulētājus, un izvietojot atbilstošu satiksmes organizācijas aprīkojumu. Ātruma ierobežojums defektu novēršanas zonā būs 50 kilometri stundā.

Vērtējot augusta beigās pabeigtos būvdarbus uz tilta pār Mazo Juglu, "Latvijas Valsts ceļu" speciālisti un objekta būvuzraugi konstatēja, ka neatbilstoši uzbūvētas tilta deformācijas šuves un asfalta dilumkārtas salaiduma vietas.

Atjaunotais tilts vēl nav nodots ekspluatācijā un būvniekam - AS "Ceļu pārvalde" - ir uzdots novērst defektu.

24.augustā pabeigti būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas. Būvdarbu ietvaros tika pārbūvēta ceļa sega un ieklātas trīs jaunas asfalta kārtas, kā arī atjaunots tiltu pār Mazo Juglu līdz tā nesošajām konstrukcijām. Būvdarbus veica "Ceļu pārvalde", un to līgumcena ir 6,16 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli, ko 85% apmērā līdzfinansē ES Kohēzijas fonds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu