Raivis Dzintars: Iespējamība "Saskaņas" nonākšanai valdībā ir 50 pret 50 (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) līderis Raivis Dzintars
Apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) līderis Raivis Dzintars Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašlaik iespējamība "Saskaņas" nonākšanai valdībā ir 50 pret 50, tāpēc šajās vēlēšanās katra vēlētāja balss to varēs izšķirt, intervijā aģentūrai LETA sacīja nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Politiķis vairākkārt uzsvēra, ka nacionālā apvienība neredz iespēju sadarbībai ar "Saskaņu". Viņš gan pieļauj, ka varētu būt kādas partijas, ka būtu gatavas ar "Saskaņu" veidot valdību. "Mums atliek tikai minēt, kuras tās būs. Tas ir vēlēšanu lielais jautājums, liela intriga," piebilda Dzintars.

Viņš atsaucās uz Eiropas Savienības Tiesas tiesneša Egila Levita pausto, ka šajās vēlēšanās balansējam uz naža asmens, proti, varbūtība "Saskaņai" nonākt valdībā ir 50 pret 50.

VL-TB/LNNK jau vairākkārt paudusi, ka nesadarbosies ar "Saskaņu". Runājot par citiem politiskiem spēkiem, Dzintars uzsvēra, ka sarunās par valdības izveidi svarīga būs iespēja sasniegt noteiktus mērķus - panākt lielāku atbalstu ģimenēm ar bērniem, stiprināt latviešu valodas pozīcijas, vienmērīgu reģionu attīstību.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu