Pārdošanā nonācis universālveikals Brīvības gatvē, kur šobrīd mitinās mēbeļu veikals “Berry”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ober Haus Real Estate Latvia

Domājams, ka lielāka daļa rīdzinieku, jo īpaši ekskluzīvu zīmolu piekritēji, ir kaut reizi paviesojušies luksusa klases universālveikalā Brīvības gatvē 201. Lai gan šobrīd telpas tiek apdzīvotas un tajās mitinās lietuviešu mēbeļu veikals “Berry”, nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv ievietots sludinājums par īpašuma pārdošanu.

2004. gadā ekspluatācijā nodoto ēku iespējams iegādāties par 6 miljoniem un 900 tūkstošiem eiro. Šobrīd telpas ir aprīkotas ar visu nepieciešamo tirdzniecības veikšanai, taču tās var veiksmīgi pielāgot arī augstas klases biroju vajadzībām.

Foto: Ober Haus Real Estate Latvia

Ēkas kopējā platība nedaudz pārsniedz 10 tūkstošus kvadrātmetru, un tā ir veidota piecos stāvos, zem kuriem vietu atradušas arī plašas noliktavas. Neskatoties uz to, ka Brīvības gatves rajons ir viens no blīvākajiem galvaspilsētā, teritorijā izveidotas arī 60 autostāvvietas. Īpašuma pievienotā vērtība ir ērtā atrašanās vieta, jo apkārt ir labi attīstīta infrastruktūra un liela transporta, kā arī gājēju plūsma. Aplūko ēku Brīvības gatvē!

Foto: Ober Haus Real Estate Latvia
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu