Kāda bija otrdienas bilance uz Latvijas ceļiem?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 18 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Puse no šiem cietušajiem satiksmē piedalījušies kā gājēji vai velosipēdisti.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 40 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - 14, Latgalē - 11, Zemgalē - deviņi, bet Vidzemē uz ceļiem reģistrētas astoņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti arī desmit pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji.

Vidzemē otrdien pieķerti trīs dzērājšoferi, Latgales, Rīgas un Zemgales reģionos - pa diviem, bet Kurzemē policisti apstādinājuši vienu alkohola reibumā esošu autovadītāju.

Vakar uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši arī 190 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - pa 56 - noformēti Rīgas reģionā.

Otrdien valstī kopumā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 15 bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 422 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu