Traģiska avārija netālu no Rēzeknes; divi bojāgājušie

Neapstiprināts: bojā gājis bijušais "Rēzeknes namsaimnieka" vadītājs ar sievu
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Piektdien uz ceļa Rēzekne-Daugavpils netālu no Rēzeknes, Ozolainē, notikusi traģiska avārija, kurā bojā gājuši divi cilvēki, bet divi - cietuši, portālu TVNET informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Plkst. 09.50 Valsts policija saņēma informāciju, ka Rēzeknes novada Ozolaines pagastā ir noticis smags ceļu satiksmes negadījums.

Pēc pašlaik policijas rīcībā esošās informācijas 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot a/m Opel, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar a/m Mitsubishi.

No gūtajiem miesas bojājumiem notikuma vietā miris Opel vadītājs un 1979. gadā dzimusi Opel pasažiere, savukārt vēl divi Opel pasažieri, nepilngadīga meitene un 1939.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām tika nogādāti medicīnas iestādē.

Mitsubishi vadītājs, 1961.gadā dzimis vīrietis, pēc medicīniskās apskates no hospitalizācijas atteicās. 

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek veiktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības. 

Pēc neoficiālas informācijas bojā gājuši bijušais "Rēzeknes namsaimnieka" vadītājs Vjačeslavs Spičs un viņa sieva, bet viņu nepilngadīgā meita nogādāta slimnīcā.

Ceļš šobrīd ir slēgts.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu