Ford nolēmuši cīnīties ar jauna auto "nelabo aromātu"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ford Transit
Ford Transit Foto: Ford

Varētu domāt, ka nav jaukākas smaržas par jauna auto salona aromātu. Tomēr izrādās, ka jaunu automobiļu pircējiem Ķīnā tā vairāk šķiet kā nevēlama smaka, kas ir nepatīkamāka pat par augstu degvielas patēriņu. Šā iemesla dēļ Ford nolēmuši rīkoties un jauna auto smaržai pieteikuši karu.

Specifiskās jauna auto smaržas avots ir ražošanā izmantotie materiāli un vielas. Tās ir dažādas plastmasas, āda, vinils, kā arī hermētiķi un līmes. 

Lai automobiļi pircējos neradītu riebumu, Ford piedāvā mašīnas kārtīgi izžāvēt, tās pirms pārdošanas novietojot ārā, atverot logus un ieslēdzot klimata kontroles sistēmu. To, kad auto salonā vairs neož pēc jaunas mašīnas un tas ir gatavs pārdošanai, nosaka speciāli sensori un programmnodrošinājums.

Var piebilst, ka problēma ar jauna auto smakām aktualizēta jau labu laiku atpakaļ. Tādēļ jau 2017.gada vasarā Ford savā ražotnē Nankinā darbā pieņēma 18 smaržu speciālistus jeb tā dēvētos zelta degunus. Viņu uzdevums ir apostīt visas detaļas. Ja kāda mašīnas komponente ož nelāgi, tā tiek atgriezta piegādātājam. Pretējā gadījumā mašīnu ir grūtāk pārdot, jo ķīniešiem šķietot, ka smakas var kaitēt viņu veselībai, raksta Motor.ru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu