Interesentiem tiks izrādīti jaunākie dzīvokļi Jaunajā Teikā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/Jaunā Teika

Līdz ar pilsētas attīstību, strauji aug arī Teika un tās apkaime. Par vienu no perspektīvākajiem un plaukstošākajiem galvaspilsētas rajoniem nu ir kļuvusi “Jaunā Teika”.

Šobrīd iegādei pieejami jauni dzīvokļi topošajā dzīvokļu mājā Ropažu ielā 14-A, ko apmeklēt un izstaigāt būs iespējams nekustamo īpašumu portāla City24.lv organizētajā Atvērto durvju dienas maratonā, kas norisināsies 24.novembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00. 

Tā ietvaros ikviens interesents varēs gan iepazīt inovatīvo projektu un tā apkārtni, gan uzzināt par dzīvošanas priekšrocībām tajā, gan izvēlēties arī savu mājokli no jauno dzīvokļu klāsta. 

“Jaunā Teika” ir rajons mūsdienīgiem pilsētniekiem, kur tiek veidota urbāna, dinamiska, cilvēka vajadzībām atbilstoša vide, kur viss svarīgais ir vien rokas stiepiena attālumā. Tā ir vieta, kur biznesa ēkas tiek apvienotas ar dzīvojamiem namiem, darba zonas sabalansētas ar dzīvošanas zonu, rezultātā izveidojot uz mūsdienu cilvēku, viņa labsajūtu un izaugsmi balstītu dzīves telpu.

Projekta ēkā būs pieejami dzīvošanai gatavi racionāla plānojuma dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari, kurā izmantoti ilgtspējīgi un ekoloģiski augstākās kvalitātes materiāli. Lai izvairītos no nevajadzīgām un neizmantojamām platībām, mājokļu telpu plānojums veidots ļoti pārdomāti un funkcionāli, dzīvokļu plānā ierēķinot vietu gan visām sadzīvē nepieciešamajām mēbelēm, gan tehnikai.

Foto: Publicitātes foto/Jaunā Teika

Lai telpu iekārtotu un izmantotu gudri un veiksmīgi, katra dzīvokļa plānojumam ir sagatavoti interjera dizaineru ieteikumi. “Jaunās Teikas” attīstītāji cenšas atbalstīt vietējos, tādēļ izvēlas un jaunajiem dzīvokļu īpašniekiem piedāvā Latvijā ražotas labākās kvalitātes un dizaina mēbeles un interjera priekšmetus. 

Viena no “Jaunās Teikas” pamatvērtībām ir ilgtspējīga attīstība, kas tiks īstenota arī jaunajā ēkā. Proti, visi jaunie “Jaunās Teikas” dzīvokļi būs ar A klases enerģijas sertifikātiem, kas nozīmē mazākus ikmēneša komunālos izdevumus, piemēram, par apkures un elektrības rēķiniem.

“Jaunajā Teikā” tiek veidota vide, kas iedvesmo - īpaša uzmanība pievērsta bērnu rotaļu laukumu un daudzveidīgas ainavas izveidei, veidojot ziedošus dārzus, kas priecē no agra pavasara līdz vēlam rudenim. To papildina arī zaļumu ieskauti atpūtas soliņi un izgaismota strūklaka, kas kļuvusi par centrālo norises vietu dažādiem pasākumiem un dzīvespriecīgām bērnu rotaļām. 

Foto: Publicitātes foto/Jaunā Teika

Padomāts arī par praktiskām vajadzībām - piemēram, iedzīvotāju ērtībām ir pieejamas plašas autostāvvietas. Par iedzīvotāju, teritorijas un autostāvvietu drošību 24 stundas diennaktī rūpējās apsardze. Rajonam attīstoties, plānots izveidot telpas arī sportam, pārtikas veikalam, medicīnas centram un bērnudārzam.

Piesakies “Jaunās Teikas” apmeklējumam šeit

Plašāka informācija par pasākumu Atvērto durvju dienas maratona mājas lapā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu